fbpx
 

Varmepumper – bedst i test

HVILKEN VARMEPUMPE ER
BEDST I TEST?

Hvilken varmepumpe, der er bedst i test, ændrer sig hele tiden i takt med at nye og mere funktionsdygtige varmepumpemodeller rammer markedet. Det kan til tider være vanskeligt at finde rundt i, hvilken varmepumpe, der performer bedst. Ved at se nærmere på nyere testresultater fra pålidelige laboratorier eller myndigheder kan du få et fingerpeg om, hvilken varmepumpe du skal vælge.

 

En god varmepumpe er en varmepumpe, som passer til dine behov og til din bolig. Særligt har korrekt dimensionering og husets isoleringsgrad stor indvirkning på varmepumpens reelle effektivitet. Alt afhængig af størrelsen på dit hus, din nuværende opvarmningsform og forbrug, er der visse faktorer, som du bør kigge efter, når du vælger en varmepumpe ud fra testresultater.

LG VARMEPUMPER
– BEDST I TEST

Varmepumpen Nordic Prestige Plus 09 fra LG er med en Low Heat SCOP på 6,33 ved 9 grader og en SCOP-værdi på 5,2 ved 20 grader blevet kåret til ”Bedst i test” i 2013. På vegne af den Svenske Energimyndighed, har SP, Sveriges Tekniske Forskningsinstitut, fastslået at Nordic Prestige Plus 09 er den absolut bedste varmepumpe, når det er virkelig koldt udenfor og temperaturerne daler til -20 grader.

 

Desuden viste testen at LG varmepumpen giver den bedste energibesparelse, uanset hvor i landet du bor og så er den energimærket med energiklasse A +++. Med det toptestede produkt Nordic Prestige har LG fået den bedste samlede bedømmelse nogensinde af SP.

PANASONIC VARMEPUMPER
– BEDST I TEST

De nyeste varmepumper i Panasonics Flagship-sortiment har gennemgået omfattende tests hos SP, Sveriges Tekniske Forskningsinstitut, hvor konklusionen lyder, at der ikke findes nogen andre modeller på markedet, som er lige så energieffektive eller har større potentiale for at sænke din elregning. Med en enestående varmepumpe fra Panasonic får du således maksimale besparelser med lav miljøpåvirkning.

 

Panasonics varmeløsninger er bygget og testet til det nordiske klima, og er næsten fem gange så effektive som de traditionelle varmeinstallationer baseret på direkte el. Uanset om du har behov for behagelig køling om sommeren eller varme i vintermånederne, så giver Panasonic varmepumper altid den rette temperatur.

MITSUBISHI ELECTRIC
VARMEPUMPER

Energimyndigheden i Sverige har testet rigtig mange varmepumper ud fra deres SCOP-faktor som én af de vigtigste måleenheder. Mitsubishi HERO varmepumpen har en SCOP-værdi på 5,2, hvilket betyder, at for hver kW HERO leverer får du 5,2 gange så meget varme som sammenlignet med el, hvorfor du opnår en mærkbar økonomisk besparelse. Samtidig har Mitsubishi HERO en SEER-værdi på 10,5, hvilket betyder at klimaanlægget mærkes med energiklasse A +++. Mitsubishi HERO har en høj energieffektivitet og med en ekstra garanti på intet mindre end 5 år, er varmepumpen en sikker investering.

 

Mitsubishi Electrics force er, at al udvikling og produktion foregår på egne fabrikker med konstant kvalitetsovervågning. Derfor er der garanti for højeste kvalitet i alle detaljer. Dertil er samtlige varmepumper teknologisk forfinede og optimeret til at levere højeste ydeevne.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD FRA EN FORHANDLER NÆR DIG

En varmepumpe er energieffektiv, pålidelig og billig i drift. Ønsker du et uforpligtende tilbud på en energibesparende og miljøvenlig luft-til-vand varmepumpe til din bolig, så kontakt en af vores forhandlere nær dig og hør mere om dine muligheder.