Solid MSZ-AP

Slankt design med en forbedret luftgennemstrømning

Effektiv varmepumpe til mindre villaer og sommerhuse

SOLID er et godt supplement til dit eksiste-rende varmesystem. En enkel og lethåndterlig varmepumpe med høj energibesparelse. SOLID har forbedret indblæsning. Det betyder, at den bedre kan retningsbestemme luftstrømmen og fordele varmen. Anvender du derfor brænde-ovn kan SOLID hjælpe dig med at sprede varmen takket være dens blæserfunktion. SOLID har desuden et utrolig lavt lydniveau på 19 dB (A), som kan sammenlignes med lyden af en hvisken. 

 

Mitsubishi varmepumpe - MSZ-AP25-71 Front - kinnan.dk
Download Produktblad
Illustration Mitsubishi Electric MSZ-AP - kinnan.dk

Stor besparelse og tryghed

Med en høj energieffektivitet på 4,7 sikrer SOLID, at du får 4,7 gange mere varme pr. kr. sammenlignet med almindelig elvarme. Takket være dens ugetimer giver SOLID yderligere besparelser og fleksibilitet. Varmepumpen har fire indstillinger pr. døgn hver dag i ugen.

Perfekt til villaen, sommerhuset eller garagen

Forlæng sommeren med en varmepumpe i sommerhuset, der giver dig varme tidligt om foråret og hele vinteren. På varme sommerdage giver den køling til lave omkostninger simpelthen flere penge i din tegnebog.

SOLID-varmepumpen er perfekt til din garage. Slip for den kolde og fugtige luft i garagen, og hold samtidig bilen varm i de kolde vinternætter

Miljøbillede familie i soveværelse med varmepumpe - kinnan.dk
Miljøbillede af soveværelse med varmepumpe - kinnan.dk

Indbygget Wifi

Med indbygget WiFi* kan du nemt kontrollere SOLID med vores MELCloud app. Uanset om du sidder hjemme i sofaen eller er på farten. * Indgår kun i indedel med modelbetegnelse MSZ-AP VGK. Kan tilkøbes til MSZ-AP VG

Sovende barn - kinnan.dk

Nat indstilling

Med natfunktionen sænkes lydniveauet på udedelen med hele 3 dB (A) hvilket giver dig og familien en god nats søvn.

Vedligeholdelsesvarme

SOLID holder dit hjem varmt og frostfrit hele vinteren. Med vedlige-holdelsesvarme vælger du selv den ønskede temperatur fra +10°C til +31°C.

Moderne hjem med varmepumpe - kinnan.dk
logo eco_changes - kinnan.dk

R32 – Et miljøvenligt kølemiddel

Med det nye R32 kølemiddel gør du miljøet en tjeneste, da det har mindre miljøpåvirkning end tidligere kølemidler.

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud