fbpx
 

VARMEPUMPER FRA FØRENDE BRANDS

DE BEDSTE VARMEPUMPER
PÅ MARKEDET

Hos Kinnan.dk har vi et bredt udvalg af de bedste varmepumper på markedet til helårsboliger, sommerhuse og nybyggerier, der overholder alle gældende lovkrav og leveres med mindst fem års garanti. I vores sortiment har vi varmepumper fra alle de førende brands, hvor du blandt andet kan finde støjsvage Panasonic varmepumper med maksimal energiudnyttelse, miljøvenlige LG varmepumper i tidløse designs og energibesparende varmepumper fra Mitsubishi Electric, der tilmed er de mest solgte i Norden.

 

Med et landsdækkende netværk af flere hundrede forhandlere og autoriserede kølemontører, tilbyder vi den bedste og mest miljørigtige opvarmning og aircondition i Danmark. Hvad enten du ønsker at installere en luft-luft eller en luft-vand varmepumpe, hjælper vores uddannede kølemontører dig gerne med at finde den helt rette varmeløsning, der passer til dine behov og ønsker.

Energieffektiv
Grøn varme
Energibesparende
En fremtidssikret løsning

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD FRA EN FORHANDLER NÆR DIG

En varmepumpe er energieffektiv, pålidelig og billig i drift. Ønsker du et uforpligtende tilbud på en energibesparende og miljøvenlig luft-til-vand varmepumpe til din bolig, så kontakt en af vores forhandlere nær dig og hør mere om dine muligheder.