LG Varmepumper

LG

Den bedste luft/luft varmepumpe som nogensinde er testet!

 

Kinnan er officiel distributør af varmepumper fra LG. Særligt forhandler vi LG varmepumpen, Nordic Prestige, der er blevet kåret til bedst i test af SP, Sveriges Tekniske Forskningsinstitut. Varmepumpen har desuden fået den bedste samlede bedømmelse nogensinde af SP med en SCOP på 5,2 ved 20 grader og en LH SCOP på 6,33 ved 9 grader.

 

Varmepumpen LG Nordic Prestige er udviklet specifikt til det nordiske klima, og er den bedste og mest miljørigtige varmepumpe til både opvarmning og aircondition i private hjem, sommerhuse, kontorbygninger, hoteller, restauranter, fabrikshaller, butikslokaler m.fl. Med varmepumper fra LG er du garanteret behagelige indendørsmiljøer hele året rundt.

 

LG varmepumper i stilrent design

LG’s varmepumper er fremstillet i et stilrent og enkelt design, der passer til stort set alle boligindretninger, kontorinventarer og restaurantmiljøer. Varmepumperne er udviklede til at kunne holde i mange år, hvorfor det klassiske designudtryk klart er at foretrække.

 

Effektive LG varmepumper til det nordiske klima

De robuste varmepumper fra LG er i særdeleshed effektive, når det gælder varmekapacitet og varmefordeling i de kolde vinterperioder. Med LG varmepumper er du altid garanteret et varmt og behageligt indeklima. Dertil giver den effektive inverter-teknologi fra LG dig muligheden for at reducere dit energiforbrug med helt op til 50%. Varmepumpen LG Nordic Prestige 9 leverer desuden den største energibesparelse uanset, hvor i landet du bor.

 

Lydsvage varmepumper fra LG

LG varmepumper er udstyret med en unik blæser, der gør dem til de mest lydsvage på markedet. Derfor behøver du ikke skulle bekymre dig om, at forstyrre dine gæster, kunder eller medarbejdere, da du kan placere varmepumperne, hvor du ønsker. Som noget helt særligt, så tilbyder LG også 10 års garanti på varmepumpernes kompressorer. Garantien gælder modellerne Nordic Prestige Plus, Nordic Prestige og Nordic Libero Plus, som du også vil finde i vores kvalitetssortiment af varmepumper.

 

Ren luft med de bedste varmepumper

Med LG’s luftfilter fjerner du dårlig lugt og støv, samt renser luften for næsten alle bakterier. Det betyder, at du kan skabe et behageligt og sundt indeklima for dig og din familie. Fjerner lugt, pollen og næsten alle bakterier. Ved at købe en af de to LG Nordic varmepumper, Prestige 9 og Prestige Plus 9 kan du få et kontant tilskud. Søg Co2 tilskud.

 

Wifi styring af din varmepumpe

Ved hjælp af Wifi styringen kan du tænde for varmen i sommerhuset via din smartphone, inden du kører hjemmefra, så der er behageligt varmt allerede ved ankomst. Du kan selvfølgelig også justere varmen løbende i hjemmet med alle de funktioner, som også er på varmepumpens fjernbetjening.

 

Som professionel varmepumpegrossist kan vi varmt anbefale de effektive varmepumper fra LG. Har du spørgsmål til LG varmepumper eller til varmepumper generelt, er du meget velkommen til at kontakte os.