Slide thumbnail
DE BEDSTE VARMEPUMPER
PÅ MARKEDET
Vil du læse mere om vores varmepumper, så klik på de nedenstående links

Ecodan Silent

Det støjsvage, effektive og miljøvenlige varmesystem, der vil give dig et behageligere indendørsklima i hjemmet. Den unikke Ecodan teknologi giver maksimal varme med minimal energiforbrug.

Hero

GIVER DIG KVALITET

HERO er en varmepumpe, der dominerer varme og kulde, og styrer komforten i dit hjem, helt efter dine behov. HERO giver dig ikke bare varme, når du har brug for det, men også køling på varme sommerdage. Med funktioner som i-see Sensor, Night mode og WiFi er HERO super helten du har brug for.

Kunde citat
Coating

BESPARELSER & SIKKERHED MED VARMEPUMPER

HERO har en høj energieffektivitet med A +++, hvilket giver dig en mærkbar høj besparelse. Derudover en SCOP på 5,2, hvilket betyder, at for hver kW HERO leverer får du 5,2 gange så meget varme som sammenlignet med el. Derudover får du med HERO en ekstra garanti på intet mindre end 5 år.

Mitsubishi Electric varmepumper

Som førende producent inden for udvikling af vedvarende varmepumpeteknologi, har Mitsubishi Electric mange års erfaring med at levere pålidelige og rentable varmepumper af højeste kvalitet til erhvervskunder, industrivirksomheder og private forbrugere over hele verden.  

Mitsubishi Electric producerer driftssikre og miljøvenlige varmepumper med dokumenteret forbedret energieffektivitet, som samtidig opfylder alle de gældende lovgivningskrav. Med en varmepumpe fra Mitsubishi får du derfor en unik varmeløsning, der sikrer dig høj funktionsdygtighed i mange år frem.

 

Mitsubishi varmepumpe luft til vand

Mitsubishis prisvindende Ecodan luft-til-vand varmepumper anvender nyskabende teknologier til at levere indendørsopvarmning og varmt vand til både erhvervsvirksomheder, industrisektoren og private boligejere.  

Mitsubishi varmepumpe luft til vand er et af de mest avancerede varmesystemer, der er til rådighed i dag. Det er en simpel, men vedvarende varmeløsning, der både på effektivitet og pris kan konkurrere med traditionelle varmesystemer.

Dette er også grunden til at Kinnan A/S forhandler nogle af de mest effektive Mitsubishi Ecodan luft/vand varmepumper på markedet. I sortimentet finder du blandt andet den minimalistiske Mitsubishi Ecodan SILENT, der har et særdeles lavt lydniveau på helt ned til 43dBa.

 

Mitsubishi varmepumpe luft til luft

Mitsubishi varmepumpe luft til luft er en energieffektiv varmeløsning, der er specialudviklet til de nordiske klimaforhold. I sortimentet finder du blandt andet Mitsubishi HERO, der er en af de absolut bedste luft-til-luft varmepumper til prisen. En luft-til-luft varmepumpe fra Mitsubishi er nem at installere, bidrager til et bedre indeklima og så kan den hurtigt halvere dine varmeudgifter.  

Hvis du overvejer at investere i en Mitsubishi Electric varmepumpe, er det ofte en god idé at rådføre dig med en autoriseret installatør. Hos Kinnan A/S hjælper vores professionelle kølemontører gerne med at finde den helt rette løsning, der passer til dig og dine behov.

Hvis du har spørgsmål til de forskellige varmepumper fra Mitsubishi Electric eller til nogle af vores andre varmepumper fra brands som LG eller Panasonic, er du altid mere end velkommen til at kontakte vores dygtige medarbejdere for gode råd og kyndig vejledning.