fbpx
 

MITSUBISHI VARMEPUMPER

– DE BEDSTE PÅ MARKEDET

Som førende producent inden for udvikling af vedvarende varmepumpeteknologi, har Mitsubishi Electric mange års erfaring med at levere pålidelige og rentable varmepumper af højeste kvalitet til erhvervskunder, industrivirksomheder og private forbrugere over hele verden.

 

Det er derfor ikke uden grund at varmepumper fra Mitsubishi Electric er nogle af de mest solgte varmepumper i Norden. Mitsubishi Electric producerer driftssikre og miljøvenlige varmepumper med dokumenteret forbedret energieffektivitet, som samtidig opfylder alle de gældende lovgivningskrav.

 

Med en varmepumpe fra Mitsubishi får du derfor en unik varmeløsning, der sikrer dig høj funktionsdygtighed i mange år frem.

Rentabel opvarmningsform

Miljøvenlig og
energibesparende

Hurtig installation og
enkel at anvende

Fremtidssikret varme-
løsning med lang levetid

Varmepumpe luft til luft

Mitsubishi varmepumpe luft til luft er en energieffektiv varmeløsning, der er specialudviklet til de nordiske klimaforhold.

I sortimentet finder du blandt andet Mitsubishi HERO, der er en af de absolut bedste luft-til-luft varmepumper til prisen.

En luft-til-luft varmepumpe fra Mitsubishi er nem at installere, bidrager til et bedre indeklima og så kan den hurtigt halvere dine varmeudgifter.

BESPARELSER & SIKKERHED

HERO har en høj energieffektivitet med A +++, hvilket giver dig en mærkbar høj besparelse.

Derudover en SCOP på 5,2, hvilket betyder, at for hver kW HERO leverer får du 5,2 gange så meget varme som sammenlignet med el.

Derudover får du med HERO en ekstra garanti på intet mindre end 5 år.

Varmepumpe luft til vand

Mitsubishis prisvindende Ecodan luft-til-vand varmepumper anvender nyskabende teknologier til at levere indendørsopvarmning og varmt vand til både erhvervsvirksomheder, industrisektoren og private boligejere.

Mitsubishi varmepumpe luft til vand er et af de mest avancerede varmesystemer, der er til rådighed i dag.

Det er en simpel, men vedvarende varmeløsning, der både på effektivitet og pris kan konkurrere med traditionelle varmesystemer.

Ecodan Silent varmepumpe

Det støjsvage, effektive og miljøvenlige varmesystem, der vil give dig et behageligere indendørsklima i hjemmet. Den unikke Ecodan teknologi giver maksimal varme med minimal energiforbrug.

KVALITET I SÆRKLASSE

Mitsubishi Electric HERO er en varmepumpe, der dominerer varme og kulde, og styrer komforten i dit hjem, helt efter dine behov.

HERO giver dig ikke bare varme, når du har brug for det, men også køling på varme sommerdage.

Med funktioner som i-see Sensor, Night mode og WiFi fjernstyring er HERO superhelten du har brug for.