Panasonic varmepumper

Panasonic

Panasonic – 20 år med kvalitet til det danske marked

 

I over 20 år har Kinnan været stolt generalagent af energieffektive Panasonic luftvarmepumper og luftkonditionering. Vores brede kvalitetsudvalg af højeffektive systemer til opvarmning og køling fra Panasonic giver altid den helt rette temperatur, hvad enten det er behagelig køling om sommeren eller dejlig varme i vinterhalvåret.

 

Hvordan virker varmepumper?

En varmepumpe anvender køleteknologi til at omdanne luften udenfor til varme inde i huset. Ved at cirkulere skiftevis fordampet og kondenseret væske, kan varmepumpen ændre en lavere temperatur til en højere, idet varmeanlægget virker modsat et køleskab. Varmepumper omdanner således luftens energi til varme, og er derfor en mere miljøvenlig opvarmningsform.

 

Panasonic luft til luft varmepumpe

Der er mange fordele ved at vælge en luft til luft varmepumpe fra Panasonic. Foruden at være energibesparende, miljøvenlig og økonomisk, så er der stort set ingen vedligeholdelse, når du først har installeret en luft/luft varmepumpe. Desuden er varmepumper en fremtidssikret løsning med lang levetid.

 

Panasonic luft til vand varmepumpe

Med fuldautomatiske luft/vand varmpumper fra Panasonic i energiklasse A++ får du maksimale besparelser, maksimal effektivitet, minimal CO2 udledning og minimalt pladsbehov. Med en kraftig luft til vand varmepumpe får du stabil varme i dit hjem, uanset hvor koldt det er udenfor.

 

Fjernstyr dit hjemmemiljø – hvor som helst, når som helst!

Panasonic tilbyder en cloud-baseret internettjeneste, som giver dig mulighed for at styre din varmepumpe uanset, hvor i verden du befinder dig. Det betyder at du kan fjernstyre dit hjemmemiljø på både desktop, tablet og smartphone, hvor du har de samme funktioner og indstillinger, som hvis du sad derhjemme. Med Panasonic varmepumper får du den bedste komfort og effektivitet med det lavest mulige energiforbrug.

 

Kinnan varmepumper med høj ydeevne

Hos Kinnan A/S ser vi det som vores fornemmeste opgave, at levere langtidsholdbare og pålidelige klimaanlæg i diskrete og tidløse designs, der efterlever alle standardkrav og reducerer de samlede energiomkostninger for både forbrugere og virksomheder.

 

Vi tilbyder markedets bedste garantiordninger, og vi står altid klar med teknisk rådgivning, uanset om det gælder luft til luft varmepumper eller luft til vand varmepumper. Vi forhandler kun de allerbedste varmepumper, hvorfor du også kan finde LG varmepumper og Mitsubishi varmepumper i vores sortiment.

 

I KinnanParts tilbyder vi ligeledes et komplet tilbehørsprogram til både luft/luft varmepumper og luft/vand varmepumper. Vi er lagerførende med de mest anvendte klimaanlæg, og vi skaffer gerne ekstra tilbehør hjem til dig, som vi ved fungerer selv under de meget omskiftelige tilstande, det danske klima byder på.

 

Har du spørgsmål til Panasonic varmepumper, eller til varmepumper generelt, er du altid meget velkommen til at kontakte os.