fbpx
 

PANASONIC VARMEPUMPER

– KVALITET I MERE END 20 ÅR

I over 20 år har Kinnan været stolt generalagent af energieffektive Panasonic luftvarmepumper og luftkonditionering. Vores brede kvalitetsudvalg af højeffektive systemer til opvarmning og køling fra Panasonic giver altid den helt rette temperatur, hvad enten det er behagelig køling om sommeren eller dejlig varme i vinterhalvåret.

Rentabel opvarmningsform

Miljøvenlig ogenergibesparende

Hurtig installation ogenkel at anvende

Fremtidssikret varme-løsning med lang levetid

LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE

Panasonic tilbyder en cloud-baseret internettjeneste, som giver dig mulighed for at styre din varmepumpe uanset, hvor i verden du befinder dig. Det betyder at du kan fjernstyre dit indeklima på både desktop, tablet og smartphone, hvor du har de samme funktioner og indstillinger, som hvis du sad derhjemme. Med Panasonic varmepumper får du den bedste komfort og effektivitet med det lavest mulige energiforbrug.

Fjernstyr dit indeklima

Panasonic tilbyder en cloud-baseret internettjeneste, som giver dig mulighed for at styre din varmepumpe uanset, hvor i verden du befinder dig.

Det betyder at du kan fjernstyre dit indeklima på både desktop, tablet og smartphone, hvor du har de samme funktioner og indstillinger, som hvis du sad derhjemme.

Med Panasonic varmepumper får du den bedste komfort og effektivitet med det lavest mulige energiforbrug.

LUFT TIL VAND VARMEPUMPE

Med en fuldautomatisk luft/vand varmpumpe fra Panasonic i energiklasse A++ får du maksimale besparelser, maksimal effektivitet og minimal CO2 udledning.

Med en kraftig luft til vand varmepumpe får du stabil varme i dit hjem, uanset hvor koldt det er udenfor.