fbpx
 

Om Kinnan

Kinnan logo

Det er snart 11 år siden Kinnan åbnede i Danmark som varmepumpegrossist.  I begyndelsen leverede vi udelukkende Panasonic varmepumper, men hen ad vejen har vi udvidet sortimentet til også at omfatte LG og Mitsubishi. Dermed kan Kinnan idag tilbyde de tre mest solgte mærker i Verden.

Kinnan fører hele sortimentet for alle tre mærker, og har i årenes løb opnået en særdeles høj markedsandel på det danske marked. Vi startede primært med at levere anlæg til private huse og ikke mindst sommerhuse, men i de seneste år har vi mærket større og større efterspørgsel på varmepumper til erhvervslivet: til opvarmning og aircondition af kontorhuse, hoteller, restauranter, fabrikshaller og butikslokaler.

 

Som grossist har vi opbygget et landsdækkende netværk af flere hundrede forhandlere, som samtidig har gennemgået uddannelsen som kølemontører. Det er nemlig et lovkrav, at installation af varmepumper kræver speciel autorisation. Enhver varmepumpe fungerer ved at et kølemiddel komprimeres, opvarmes og transporteres fra udedel til indedel, hvor varmen afgives. Derfor er det altafgørende, at der ikke er lækager i systemet, der kan sende kølemidlet op i atmosfæren og ødelægge ozonlaget. Det miljøhensyn tager vi alvorligt hos Kinnan, og derfor arbejder vi udelukkende sammen med – og sælger kun vore anlæg gennem – autoriserede forhandlere.

 

Endelig har Kinnan gjort sig kendt, som det firma i Danmark med størst know-how indenfor alternativ opvarming og afkøling. De autoriserede forhandlere og montører kan derfor altid hente den rette hjælp, hvis der skulle opstå driftsproblemer. Kinnan råder over en håndfuld specialiserede ingeniører, der præcis ved, hvad der skal gøres, hvis der er problemer med en varmepumpe. Det mærker slutbrugeren, når problemer afhjælpes hurtigt og effektivt.

 

Kinnan er og bliver en stærk spiller på varmepumpemarkedet. Med de tre bedste mærker i sortimentet, og et landsdækkende netværk af flere hundrede forhandlere kombineret med markedets bedste support, er det svært at komme uden om Kinnan, hvis man vil ha’ den bedste og mest miljørigtige opvarmning eller aircondition i Danmark.

 

Vi er stolte af den position vi har nået, og glæder os til fremtiden

 

Med venlig hilsen

 

Jesper Holm

Adm. direktør