Nyttig Viden

 

Hos Kinnan A/S ser vi det som vores fornemmeste opgave at levere langtidsholdbare og pålidelige klimaanlæg i diskrete og tidløse designs, der efterlever alle standardkrav og reducerer de samlede energiomkostninger for både forbrugere og virksomheder. Vi lægger vægt på at udbyde miljø-venlige varmepumper af høj kvalitet til såvel private boliger og sommerhuse samt til erhvervslivet – til opvarmning og aircondition af kontorhuse, hoteller, restauranter, fabrikshaller og butikslokaler.

 

Hvordan virker en varmepumpe?

Varmepumper er det nye sort, når det kommer til opvarmning af vores huse. Det er den, fordi den er både økonomisk og miljømæssigt fordelagtig, idet den sparer dig for penge på varmeregningen og den sænker dit CO2 udslip, hvis du skifter fra et olie- eller gasfyr. Overvejer du at anskaffe dig en varmepumpe og vil du gerne vide mere om, hvordan en varmepumpe virker, så læs mere her.

Investér Sikkert – Køb Autoriseret

Det er en stor, svær og vigtig investering at anskaffe sig en ny varmeløsning til boligen, sommerhuset eller virksomheden…. Læs mere

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud