fbpx
 

Tilskud til varmepumper

FÅ TILSKUD TIL EN MILJØVENLIG VARMEPUMPE

Du kan nu med regeringens klimaaftale søge om tilskud til at udskifte dit oliefyr eller gasfyr i din helårsbolig til en miljøvenlig varmepumpe. Udover en lavere varmeregning er du med til at skåne klimaet ved at spare på energien og udlede mindre CO2.

Miljørigtig

CO₂-reducerende

Grøn varme

Klimavenlig

HVAD KAN DU FÅ TILSKUD TIL

Regeringen har afsat 245 mio. kr. til energiforbedringer i helårsbeboelse til resten af 2020. Fordelingen af tilskuddet foregår efter ‘Først-til-mølle-princippet’. Hvis du har planer om at udskifte dit oliefyr eller gasfyr i løbet af 2021, kan du allerede nu søge tilskud. Du har 2 år til at gennemføre projektet, fra du har fået tilsagn om tilskuddet.

Du kan få tilskud til et Luft til vand varmepumpe anlæg på op til kr. 37.000 og til Jordvarme på op til kr. 45.000.

Varmepumpen skal installeres af en VE-godkendt installatør

På Tilskudsberegneren på Energistyrelsens hjemmeside kan du beregne et overslag på, hvad du kan få i tilskud.

SÅDAN SØGER DU TILSKUD

For at kunne få tilskud er det vigtigt, at du IKKE sætter forhandlerne i gang med installeringen, eller laver en bindende aftale med dem, før du har fået besked om, at du har fået tilskud.

 

Find følgende dokumenter frem, inden du søger:

Dit NemID

Dokumentation for ejerskab, f.eks. fra tinglysning.dk

Udfyldt ansøgererklæring (word)

Læs ansøgervejledningen

Overvej hvilket energimærke din varmepumpe skal have ved 55 grader (A+, A++ eller A+++). Vær opmærksom på, at det er de færreste varmepumper, der er A+++ ved 55 grader.

Udfyld ansøgningen online i ansøgningsportalen. Bemærk: Du får ikke en kvitteringsmail fra ansøgningsportalen.

ENERGIRIGTIG OPVARMNINGSFORM

Ved at installere en klimavenlig varmepumpe i dit hjem eller ejendom får du grøn varme med lav miljøbelastning, som tilmed er langt billigere i drift end andre opvarmningsformer. Hvis din bolig er velisoleret, får du den bedste effekt ud af din varmepumpe, mindsker energitabet og dine varmeudgifter.

MARKEDETS BEDSTE GARANTIORDNINGER

Hos Kinnan A/S byder vi på markedets bedste garantiordninger, og vi står altid klar med teknisk rådgivning, uanset om det gælder luft til luft varmepumper eller luft til vand varmepumper. Vi er lagerførende med de mest anvendte klimaanlæg, hvorfor du finder energieffektive varmepumper fra LG, Panasonic og Mitsubishi i vores sortiment, og vi skaffer gerne ekstra tilbehør hjem til dig, som vi ved fungerer i det nordiske klima.

FÅ RÅDGIVNING OM VARMEPUMPER

Varmepumper er miljøvenlige, energieffektive og utrolig driftssikre. Har du brug for rådgivning til en varmeløsning eller ønsker du et uforpligtende tilbud på et pålideligt varmeanlæg til privat eller erhverv, så kontakt en forhandler nær dig og hør om dine muligheder.