Varmepumper på abonnement

Få alle fordelene ved grøn og billig varme for et fast beløb om måneden

Varmepumpe på abonnement, nemt og investeringsfrit

Vi har indgået et landsdækkende samarbejde med abonnementsforretningen Varmeo. Det betyder, at du nu kan få en varmepumpeløsning på abonnement, så du slipper for bekymringer, besvær eller investeringen.

Du kan få både luft til luft og luft til vand varmepumpe-løsningerpå abonnement.

Luft til luft varmepumpe (aircondition)

I stedet for at du skal investere 15.000 – 25.000 i en luft til luft varmepumpe, så er opstarten på en Varmeo-løsning KUN 1000 kr.

Den månedlige abonnementspris udregnes ud fra hvilken varmepumpe, du har valgt. En luft til luft varmepumpe er oplagt som supplerende grøn varmekilde (og varmefordeler) til opvarmning med el, olie, naturgas eller brændeovn.

Den er populær i sommerhuse, ferieboliger og parcelhuse grundet dens lave installations- og driftsomkostninger. På de varme sommerdage kan du tilmed nyde godt af dens evne til at levere airconditioning (køling).

Luft til vand varmepumpe

I stedet for at du skal investere 100.000 – 150.000 kr. i en luft til vand varmepumpe, så er opstarten på en Varmeo-løsning KUN 6000 kr.

Den månedlige abonnementspris udregnes ud fra hvilken varmepumpe, du har valgt. 

En luft til vand varmepumpe er beregnet til din gulvvarme, eller radiatorer og erstatter, olie, gas og træpillefyr.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

Ønsker du at lægge en større opstartsbetaling, bliver din månedlige abonnementspris blot billigere. Vælg selv hvad du vil lægge i udbetaling, så løsningen er optimal til din økonomi.

Uanset dit valg af varmepumpe-type, bruger den markant mindre energi end andre opvarmningsløsninger. Du gør både din økonomi og miljøet en tjeneste ved at bruge luften som din energikilde.

Reducér din elafgift, som de eneste udbydere på marked

Varmeo tilbyder, som de eneste udbydere på markedet, at du får gavn af den billige elafgift. Det gør vi, fordi vi ikke blander os i hvem din el-leverandør er og ikke medregner din besparelse i vores abonnementspris.

Du kan med Varmeo derfor skære ned på din varmeregning og reducer din elafgift med op til 1,11 kr./kWh, når du skifter fra olie, gas eller andet.

Find ud af, hvad der er den bedste investering
for dig og din bolig


Varmeberegner

 

Du slipper for bekymringer og besvær – og gør noget godt for miljøet

Du betaler en fast lav pris om måneden og vi står for alt, og du øger værdien på din bolig — indkøb, installation, service og udskiftning din varmepumpe, når tid er. Med en varmepumpe falder din boligs CO2-udledning typisk med 1/3-del. Det giver dig en bedre energimærkning af din bolig og du er med til at gøre noget godt for miljøet.

Kinnan og Varmeo kan lave abonnementsløsning både til private og erhverv

Ønsker du, som erhvervsdrivende, at undgå store investeringer i varmeanlæg til din virksomhed, dine lagerhaller eller produktion, kan vi lave en abonnementsløsning til dig. Oftest er disse løsninger langt mere kompliceret, men fordelene er de samme og tydelige i dit regnskab. Du sikrer drift, økonomi og undgår bekymringer og besvær. Dit centralvarmeanlæg tager vi os af. Skriv til info@varmeo.dk, hvis du gerne vil høre mere om en erhvervsløsning, matchende din virksomhed.

Kinnan og Varmeo ønsker at varme i dit hjem skal være nemt og enkelt

Processen er enkel

Du får din foretrukne autoriserede Kinnan-forhandler ud og besigtige din ejendom.  Sammen vælger I den rigtige varmepumpe til dit hjem. 

Installatøren sender tilbuddet til Varmeo, som laver et Varmeo-abonnementstilbud til dig.

Du får begge tilbud præsenteret og gennemgået af din forhandler og kan nu selv vælge, om du vil betale kontant eller på abonnement.

Når du vælger Varmeos abonnementsløsning, indkøber Varmeo dit varmeanlæg via Kinnan. Installatøren installerer det i din bolig, og derfra sørger Varmeo for alt — service, vedligeholdelse og reparationer. Du nyder bare varmen.

FIND FORHANDLER

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud