Hitachi AirHome 600   

En luft til luft varmepumpe, der passer sig selv 

Slip for at tænke over opvarmningen af din bolig

AirHome 600 luft til luft varmepumpe er let at bruge og spækket med smart teknologi, der gør dit liv lettere og reducerer energiforbruget. Pumpens integrerede funktioner hjælper med at forbedre anlæggets langsigtede ydeevne. AirHome er en varmepumpe for folk, der ikke ønsker at tænke på opvarmningen af boligen i hverdagen.

Hitachi AirHome 600 luft til luft varmepumpe
Download Produktblad

Komfortabel hele året rundt

Vinter eller sommer – selv med ekstreme temperaturer vil AirHome 600 sørge for at skabe en ideel atmosfære og et godt indeklima. Med den perfekte vedligeholdelsesvarme funktion kan du holde en jævn og frostfri temperatur, hvilket gør pumpen perfekt til sommerhuset eller garagen.

Stresstestet

Alle varmepumper fra Hitachi er stresstestet for ekstreme belastninger. Derudover kombinerer det unikke SafeGuard-system elektrisk og mekaniske funktioner, der beskytter udedelen mod ekstremt vejr og elektriske spændingsudsving.

Kompakt og diskret model

Ultrakompakt. Med kun 78 cm i bredden er AirHome 600 en af markedets mest kompakte indedele, hvilket gør den meget nem at placere og installere. Den kan for eksempel let monteres over en dør.

WiFi styring

  • Med AirCloud Home app’en kan du styre temperaturen uanset om du er hjemme eller ude af huset.
  • App’en giver dig også mulighed for at holde styr på pumpens energiforbrug.

Fordele ved AirHome 600

FrostWash

Over tid kan der ophobes støv og snavs i din varmepumpe, hvilket reducerer mængden af luft, der kan strømme gennem den, og gør den mindre kraftfuld over tid. Hitachi FrostWash-teknologien renser pumpen og hjælper med at opretholde ydeevnen af din AirHome 600 luft til luft varmepumpe i mange år frem.2)

Takket være forfilteret, anti-virus filteret, varmevekslerrenseren og Aqtiv Ion-ionisatoren neutraliserer AirHome 600 forurenende stoffer som virus, bakterier og lugte og skaber et sundere og renere indeklima.

Noter

  1. Luftstrømsafstanden vil variere afhængigt af ventilatorhastighedsindstillingen, miljøfaktorer og modelkapacitet. Krav refererer til modeller med 18kBTU/5,3kW/1,5T kapacitet og blæserhastighed på 1200rpm, hvilket skaber en lufthastighed på 0,15m/s eller mere ifølge vindmålertest.
  2. To identiske enheder blev testet til sammenligning; med og uden FrostWash. Testkammer simuleret ca. 2 års støv- og olieophobning, der kan opleves i et typisk hjemmemiljø. Luftstrømmens ydeevne blev testet før og efter at have været i kammeret. Enhed uden FrostWash oplevede et fald på 18 % i luftstrømmens ydeevne. Enhed med FrostWash oplevede kun et fald i ydeevnen på 6 %. Testet på Johnson Controls-Hitachi Tochigi-fabrikken, Japan nov/dec 2021.
  3. Et klimaanlæg er ikke en erstatning for nogen COVID-kontrolforanstaltning anbefalet af regeringer eller medicinske fagfolk. Effekten af ​​AQtiv-Ion (valgfrit på nogle modeller), som viste 99 % reduktion i COVID-viruspartikler under laboratorieforhold er testet ved Nara Medical University, Japan. ViroSense Z1-filter, der viser 99 % effektivitet mod influenza A-virus (H3N2) er testet på Japan Textile Product Quality and Technology Center ved hjælp af ISO18184-metoden. FrostWash-teknologien, der viste også 99% reduktion af virus partikler på varmeveksleren er testet på Kitasato Research Center of Environmental Science.
  4. Virkningen af ​​ViroSense Z1-filter (valgfrit på nogle modeller), der viste 99 % reduktion af Staphylococcus aureus NBRC12732 og Escherichia coli NBRC3301 bakteriepartikler under laboratorieforhold er testet ved Nissenken Quality Evaluation Center Japan. På FrostWash-teknologi, der viste 99 % reduktion af bakterier på varmeveksleren er testet ved Kitasato Research Center of Environmental Science Japan, og på AQtiv-Ion (valgfrit på nogle modeller), der viste 99 % reduktion i E.Coli-partikler er testet på Boken Quality Evaluation Institute Japan jvf. JIS Z 2801-standarden.
  5. Virkningen af AQtiv-Ion (valgfrit på nogle modeller) på forskellige lugte, herunder en 90 % reduktion af formaldehyd er testet på Kinki Bunseki Center Japan.
  6. Virkningen af AQtiv-Ion (valgfrit på nogle modeller) på forskellige allergener, herunder husstøvmider (98,7 % reduktion) er testet hos Viable Ltd. Jvf. JIS-L-1920.standard er Cedar-allergener (97,1 % reduktion), Mideallergener (79,7 % reduktion) og Hundeallergener (94,9 % reduktion) testet på Institute of Tokyo Environmental Allergy Japan.

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud

Find forhandler