Nyttig Viden

Hvordan virker en varmepumpe?

Varmepumper er det nye sort, når det kommer til opvarmning af vores huse. Det er den, fordi den er både økonomisk og miljømæssigt fordelagtig, idet den sparer dig for penge på varmeregningen og den sænker dit CO2 udslip, hvis du skifter fra et olie- eller gasfyr. Overvejer du at anskaffe dig en varmepumpe og vil du gerne vide mere om, hvordan en varmepumpe virker, så læs mere her.

Hvilken varmepumpe skal du vælge?

Hvis du går og drømmer om at varme dit hus op med en varmepumpe, men ikke ved, hvilken du skal vælge, så kan du læse videre her og finde ud af mere om varmepumper, hvilken der passer til din bolig og hvad du skal være opmærksom på, inden du investerer i en varmepumpe. Læs mere her

Hvad er fordelene ved luft til luft varmepumper?

Kender du lugten af gammelt sommerhus? Den der indelukkede, tunge lugt, som kommer dig i møde, når du åbner døren til dit sommerhus første gang på sæsonen. Den lugt kan du slippe helt af med ved at installere en luft til luft varmepumpe. Har du ligeledes en udestue, garage, kontorlokaler, der mangler opvarmning eller aircondition, så er en luft til luft varmepumpe en god løsning. Læs mere her.

Hvad er fordelene ved luft til vand varmepumper

Skal du tit fylde ekstra olie på dit  fyr? Er det ved at være gammelt? Ærgrer det dig at bruge fossile brændstoffer til at opvarme dit hjem? Så er tiden måske inde til en mere bæredygtig opvarmningsmetode til din bolig. Læs her mere om fordelene ved og overvejelserne omkring at skifte til en luft til vand varmepumpe.

Hvad koster en varmepumpe?

Har du elvarme, gas-, olie- eller pillefyr, og har du overvejet at skifte til en varmepumpe, så er der mange penge at spare. Hvor meget, du kan spare er dog afhængig af flere faktorer. Få et overblik her.

Investér Sikkert – Køb Autoriseret

Det er en stor, svær og vigtig investering at anskaffe sig en ny varmeløsning til boligen, sommerhuset eller virksomheden…. Læs mere

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud