Om Kinnan A/S

Varmepumpegrossist med stor know-how inden for alternativ opvarmning og afkøling

Hos Kinnan A/S ser vi det som vores fornemmeste opgave at levere langtidsholdbare og pålidelige klimaanlæg i diskrete og tidløse designs, der efterlever alle standardkrav og reducerer de samlede energiomkostninger for både forbrugere og virksomheder. Vi lægger vægt på at udbyde miljøvenlige varmepumper af høj kvalitet til såvel private boliger og sommerhuse samt til erhvervslivet – til opvarmning og aircondition af kontorhuse, hoteller, restauranter, fabrikshaller og butikslokaler.

Kinnan A/S har fungeret som varmepumpegrossist siden 2006 og har opnået en stor know-how inden for alternativ opvarmning og afkøling. Vi har specialiseret os i de tre bedste mærker inden for Luft-luft og Luft-vand varmepumper – Mitsubishi, Panasonic og Hitachi.

Vi arbejder udelukkende sammen med og sælger kun vores anlæg gennem autoriserede forhandlere og montører, der alle har gennemgået uddannelsen som kølemontører. De har derfor en stor know-how og erfaring med installering og servicering af varmepumpe-anlæg. Når du kontakter en af vores flere hundreder forhandlere, vil du opleve at få en god service og en god vejledning/rådgivning, så du får den løsning, der passer til dine behov og ønsker.

Kinnan råder over en håndfuld specialiserede tekniske supportere, der ved, hvad der skal gøres, hvis der er problemer med en varmepumpe. De autoriserede forhandlere og montører kan derfor altid hente den rette hjælp, hvis der skulle opstå driftsproblemer. Du vil som slutbruger mærke, at problemet afhjælpes hurtigt og effektivt.

Stor know-how og erfaring

Hvis du eller din virksomhed overvejer at investere i et varmepumpesystem, er det altid en god idé at rådføre dig med en autoriseret installatør før et køb. Hos Kinnan A/S hjælper vores professionelle kølemontører dig gerne med at finde den helt rette varmepumpeløsning.

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud