DanmarksPumpen

Leveres ALTID med 10 års kompressorgaranti og 5 års garanti på øvrige dele, autoriseret installation, indbygget frostsikring og gratis isolering

Skift elradiatorer og oliefyr ud med DanmarksPumpen og SPAR penge

Kinnan har udvalgt fem af de bedste luft til luft varmepumper, forbedret dem og gjort dem til DanmarksPumper. Det er små højeffektive “pengemaskiner”, fordi DanmarksPumperne afgiver 4-5 gange så meget energi, som de bruger. Èn ting er sikkert: Jo mere strøm og olie, du bruger på opvarmning – jo mere kan du spare med en DanmarksPumpe.

Hvad er DanmarksPumpen?

Købeloven i Danmark giver to års garanti på fabrikationsfejl. Kinnan giver 5 ÅRS TOTALGARANTI – ikke blot på DanmarksPumpen, men også på installationen. Det sidste er vigtigt, for arbejdslønnen kan være en væsentlig post. Dertil er garantien udvidet med YDERLIGERE 5 ÅRS GARANTI på kompressoren. Kinnan betaler alle reservedele og arbejdsløn i den garantiperiode. Hvis man selv plejer og passer DanmarksPumpen med almindelig rengøring og støvsugning, er et serviceeftersyn hvert 2. andet år – udført af en autoriseret Kinnan-installatør – nok til at sikre dig GARANTIERNE. Efter hvert servicebesøg stempler installatøren dit GARANTICERTIFIKAT som din sikkerhed for at garantien opretholdes.

Danmarkspumpen brochure
Logo 10 års garanti DanmarksPumpen - DP oval - kinnan.dk

Indbygget frostsikring

DanmarksPumpen kan ikke fryse til is om vinteren. Kinnan har nøje udvalgt DanmarksPumper blandt verdens mest solgte fabrikater Panasonic og Mitsubishi Electric og har forbedret dem. For at kunne klare den danske vinter, er de udstyret med varmetråde, så de kan afrime, selv om det fryser 35° C udenfor (gælder for de fleste af DanmarksPumperne).

Ekstra varmeisolering

DanmarksPumpen er effektivt isoleret mod varmetab med den ekstra specialfremstillede varmeisolering, hvor der ellers kunne have været varmetab. Jo mere udedelen varmeisoleres, des mindre spildenergi er der. Det øger effekten fra varmepumpen og reducerer strømforbruget.

Frit installatørvalg

Når din DanmarksPumpe er installeret og fungerer, skal den serviceres efter to år og igen hvert andet år for at opnå de 10 ÅRS KOMPRESSOR GARANTI. Ved serviceeftersyn, der skal foretages i garantiperioden, kan du frit vælge installatør, blot han er autoriseret af Kinnan. Efter hvert servicebesøg stempler installatøren dit GARANTICERTIFIKAT som din sikkerhed for, at garantien opretholdes.

Bidrag til et bedre klima

Ved at installere en varmepumpe i dit hjem eller ejendom får du en energieffektiv opvarmningsform til gavn for klimaet. Vi vil gerne gøre lidt mere for vores fælles jord. Derfor har vi indgået et samarbejde med EcoTree om at plante og drive skov på landbrugsjord med henblik på at beskytte grundvandet. Det betyder, når du investerer i en DanmarksPumpe, bidrager du samtidig til:

  • Skabelsen af en udvikling af bæredygtig skov og
    biodiversitet.
  • At opfange en stor mængde CO2 igennem træernes levetid.
  • Skabelsen af lokale, grønne arbejdspladser.
  • På sigt at levere kvalitets tømmer til byggeriet og
    møbelindustrien.
  • Beskyttelse af grundvandet.

DanmarksPumper fra Mitsubishi Electric

Supreme MSZ-RW luft til luft varmepumpe
Mitsubishi Electric Hero MSZ-LN varmepumpe - kinnan.dk
Mitsubishi Electric Compact Fighter MSZ-FT varmepumpe - kinnan.dk
Gulvmodel MFZ-KT

DanmarksPumper fra Panasonic

Panasonic varmepumpemodel INDOOR_CS-HZ25-35WKE - kinnan.dk

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud