DanmarksPumpen

Leveres ALTID med 10 års kompressorgaranti og 5 års garanti på øvrige dele, autoriseret installation, indbygget frostsikring og gratis isolering

Skift elradiatorer og oliefyr ud med DanmarksPumpen og SPAR penge

Kinnan har udvalgt 8 af de bedste luft til luft varmepumper, forbedret dem og gjort dem til DanmarksPumper. Det er små højeffektive ”pengemaskiner” fordi DanmarksPumperne afgiver 4-5 gange så meget energi, som de bruger. Èn ting er sikkert: jo mere strøm og olie du bruger på opvarmning – jo mere kan du spare med en DanmarksPumpe.

Hvad er DanmarksPumpen?

Købeloven i Danmark giver to års garanti på fabrikationsfejl. KINNAN giver 5 ÅRS TOTALGARANTI – ikke blot på DanmarksPumpen, men også på installationen. Det sidste er vigtigt, for arbejdslønnen kan være en væsentlig post. Nu udvider vi garantien med YDERLIGERE 5 ÅRS GARANTI på kompressoren. Kinnan betaler alle reservedele og arbejdsløn i den garantiperiode. Hvis man selv plejer og passer DanmarksPumpen med almindelig rengøring og støvsugning, er et serviceeftersyn hvert 2. år – udført af en autoriseret Kinnan-installatør – nok til at sikre dig GARANTIERNE.

10 års garanti DanmarksPumpen - DP oval - kinnan.dk

DanmarksPumpen kan ikke fryse til om vinteren

KINNAN’s DanmarksPumper er nøje udvalgt blandt verdens mest solgte fabrikater: Panasonic og Mitsubishi. For at kunne klare den danske vinter er de forbedret med varmetråde, så de kan afrime, selv om det fryser 35º C udenfor.

DanmarksPumpen er effektivt isoleret mod varmetab

DanmarksPumpen har ekstra specialfremstillet varmeisolering, hvor der kan være varmetab. Jo mere udedelen varmeisoleres, des mindre spildenergi er der. Det øger effekten fra varmepumpen og reducerer strømforbruget.

Frit installatørvalg

Når din DanmarksPumpe er installeret og fungerer, skal den serviceres efter to år og igen hvert andet år for at opnå de 10 ÅRS KOMPRESSOR GARANTI. Ved serviceeftersyn, der skal foretages i garantiperioden, kan du frit vælge installatør, blot han er autoriseret af Kinnan. Efter hvert servicebesøg stempler installatøren dit GARANTICERTIFIKAT som din sikkerhed for, at garantien opretholdes.

DanmarksPumper fra Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric Compact Fighter MSZ-FT varmepumpe - kinnan.dk
Mitsubishi Electric Hero MSZ-LN varmepumpe - kinnan.dk
Mitsubishi Solid varmepumpe - kinnan.dk
Supreme MSZ-RW luft til luft varmepumpe
Gulvmodel MFZ-KT

DanmarksPumper fra Panasonic

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud