Solid MSZ-AY

Mat og sofistikeret design

Effektiv og stabil varmepumpe — perfekt til mindre villaer og sommerhuse

SOLID er et godt supplement til dit eksisterende varmesystem. En enkel og lethåndterlig varmepumpe med høj energibesparelse. SOLID har forbedret indblæsning. Det betyder, at den bedre kan retningsbestemme luftstrømmen og fordele varmen. Anvender du derfor brændeovn kan SOLID hjælpe dig med at sprede varmen takket være dens blæserfunktion. SOLID har desuden et utrolig lavt lydniveau på 18 dB (A), som kan sammenlignes med lyden af en hvisken. 

Samtidig gør indedelens matte overflade, at lyset absorberes i stedet for at reflekteres. Dette gør, at MSZ-AY passer diskret ind i ethvert rum.

 

Download Produktblad
Illustration Mitsubishi Electric MSZ-AP - kinnan.dk

Sænk dine varmeomkostninger — og dit klimaaftryk

En luft til luft varmepumpe bruger energien fra udeluften effektivt og omdanner den til energieffektiv varme i dit hjem. Samtidig med at du reducerer dit klimaaftryk sparer du på dine varmeudgifter. Med en høj energieffektivitet på 4,7 sikrer SOLID, at du får 4,7 gange mere varme pr. kr. sammenlignet med almindelig elvarme. Takket være dens ugetimer giver SOLID yderligere besparelser og fleksibilitet. Varmepumpen har fire indstillinger pr. døgn hver dag i ugen.

Perfekt til villaen, sommerhuset eller garagen

Forlæng sommeren med en varmepumpe i sommerhuset, der giver dig varme tidligt om foråret og hele vinteren. SOLID-varmepumpen er perfekt til din garage. Slip for den kolde og fugtige luft i garagen, og hold samtidig bilen varm i de kolde vinternætter. 

På de varmeste sommerdage kan du bruge din varmepumpe til at afkøle dit hjem. Indstil køletilstanden med et enkelt tryk på en knap og nyd derefter et køligt, behageligt indeklima.

MSZ-AY har også Self Clean-funktionen, der tager sig af den kondens, der kan dannes inde i maskinen ved afkøling af varm luft. Det er simpelthen problemfri køling. 

Med MSZ-AY’s DUAL Barrier-belægning og selvrensende tilstand øger du maskinens levetid. I kombination med V-blokeringsfilteret får du også en renere indeluft og dermed et bedre indeklima.

Miljøbillede familie i soveværelse med varmepumpe - kinnan.dk
Miljøbillede af soveværelse med varmepumpe - kinnan.dk

Indbygget Wifi

Med indbygget WiFi kan du nemt kontrollere SOLID med vores MELCloud app. Uanset om du sidder hjemme i sofaen eller er på farten. 

Sovende barn - kinnan.dk

Nat indstilling

Med natfunktionen sænkes lydniveauet på udedelen med hele 3 dB (A) hvilket giver dig og familien en god nats søvn.

Vedligeholdelsesvarme beskytter mod frostskader

Beskyt dit hus eller garage ved brug af I-Save indstillingen på MSZ-AY til energieffektiv vedligeholdelsesopvarmning på 10 grader. SOLID holder dermed dit hjem varmt og frostfrit hele vinteren. 

logo eco_changes - kinnan.dk

R32 – Et miljøvenligt kølemiddel

Med det nye R32 kølemiddel gør du miljøet en tjeneste, da det har mindre miljøpåvirkning end tidligere kølemidler.

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud