Multisplit R32

Den bedst løsning til varme eller køl i flere rum

Spar både plads og penge med Multisplit

Multi-split-serien fra Mitsubishi Electric giver dig uovertruffen fleksibilitet og komfort og er den perfekte løsning til dig, der ønsker at varme eller køle flere rum i samme bygning. Ved at bruge en enkelt udendørsdel til flere indendørsdele sparer du både plads og penge. Med vores store udvalg af indendørsdele finder du nemt den rigtige løsning, der giver dig både høj ydeevne og passende design i ethvert rum. Multisplit gør din hverdag nemmere og mere behagelig, fordi du kan justere temperaturen i hvert rum individuelt. Du kan også vælge, præcis hvilke indendørsdele der skal være tændt eller slukket, hvis du vil spare energi i de rum, hvor ingen opholder sig.

Mitsubishi Electric varmepumpe Multisplit R32 - kinnan.dk
Multisplit - hyperheating

Varme om vinteren

Har du ekstra varmebehov i løbet af vinteren, kan du sikre dig god ydeevne og funktion ved at vælge vores Multisplit med Hypervarme. En teknologi specielt udviklet til vores kolde klima. Den giver dig en nominel varmeeffekt ned til en udetemperatur på -15°C og leverer varme helt ned til -25°C.

Køl om sommeren

Ønsker du at få behagelig afkøling indendørs på varme sommerdage, kan Multisplit indrette det med høj energiklasse og lavt energiforbrug.

Det mest fleksible system du kan ønske dig

Mitsubishi Electric tilbyder indedele i både moderne design og effektiv funktionalitet. Vi har modeller til alle behov, så du kan finde løsninger til alle forskellige typer af projekter. Vælg mellem den bedste ydeevne, design eller en kombination af begge. Med Multisplit kan du kombinere indedele med loft-, væg- og gulvmontering efter dine egne forhold og behov.

Miljøvenlig klimaanlæg - MFZ-KJ Miljöbild - Kinnan.dk
Multisplit - opvarmning eller aircondition i to rum med en udedel

Tvillingemontage

Med Mitsubishi Electrics Multisplit kan du nemt opvarme eller afkøle to rum eller mellemrum med en enkelt udeenhed. Til tvillingmontage kan du også vælge vores Multisplit med Hyper Heating for den bedste varmeeffekt.

Multisplit til større villa - flere indedele til samme udedel

Montage til større villa

Har du flere etager, en kælder eller en indbygget garage, kan du med den samme udedel få energirigtig opvarmning eller køling med op til fem separate indedele.

Multisplit til kontor, skoler, større huse

Montage til kontor

Multisplit kan naturligvis også bruges til løsninger i mindre kontorer, skoler eller større huse. Vores brede udvalg af indedele gør det nemt at finde den løsning, der passer bedst til dine behov. Vælg mellem en væg- eller loftmonteret indedel for den bedste komfort, pladsbesparelse eller designkrav.

Valg af indedele til Multisplit

Vælg mellem følgende indedele, der bedst matcher rummets form, størrelse og antal rum.

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud