Panasonic varmepumper

Et sikkert og trygt hjem i perfekt harmoni med miljøet

Effektivitet og besparelser

Kinnan er mangeårig generalagent af energieffektive Panasonic luftvarmepumper og luftkonditionering. Det brede kvalitetsudvalg af højeffektive systemer til opvarmning og køling fra Panasonic giver altid den helt rette temperatur, hvad enten det er behagelig køling om sommeren eller dejlig varme i vinterhalvåret. Panasonic er stærkt engagerede i klimaet og i energieffektivitet. Deres varmepumpeløsninger til opvarmning og nedkøling tilbyder en fantastisk ydeevne, hvilket resulterer i en mærkbar reducering af energiregningen og med mindst muligt miljømæssig påvirkning.

Panasonic 2021 CZ WKE miljøbillede af stue - kinnan.dk

Luft til luft varmepumper

Med Panasonic varmepumper får du den bedste komfort og effektivitet med det lavest mulige energiforbrug. Panasonics sortiment består af flere forskellige modeller, som passer til flere forskellige hustyper. Blandt enkeltsystemerne finder du Etherea-, Flagship- og Heatcharge-modellerne. Blandt Free Multi-systemet finder du tilslutningsløsninger til op til fem rum. 

Luft til luft varmepumper
Panasonic Luft til vand varmepumper - MP AQUAREA - kinnan.dk

Luft til vand varmepumper

Varmepumpen opvarmer husholdningens vand, elementer og gulvvarme. Med en fuldautomatisk luft til vand varmpumpe fra Panasonic i energiklasse A++ får du maksimale besparelser, maksimal effektivitet og minimal CO2 udledning. Det er et af de mest innovative alternativer til opvarmning af huse. Udedelen kan tillige tilsluttes et eksisterende centralt varmesystem for at mindske installationsomkostningerne. Med en kraftig luft til vand varmepumpe får du stabil varme i dit hjem, uanset hvor koldt det er udenfor.

luft til vand varmepumper

Panasonic klimaanlæg til erhverv

Panasonic har udviklet effektive og miljøvenlige løsninger til erhvervs-brug fx. i detailhandlen, kontormiljøer, lager og serverrum. Varmepum-perne kan bidrage til en væsentlig energireduktion i din virksomhed. Med Panasonics erhvervs sortiment PACi-serien får du produktkvalitet og sikkerhed for, at de lever op til den højeste standard på markedet.

klimaanlæg til erhverv
Miljøbillede af erhvervskvinde - Happy businesswoman working in her office - kinnan.dk
Kinnan garantiordninger - Design and architecture. Caucasian engineer working on drawings of new housing project, sitting in office with blueprint, ruler, divider compass and tape measure. Selective focus on scale model house - kinnan.dk

Hvorfor vælge en Panasonic varmepumpe?

At vælge familiens og husstandens varme-løsning er en stor, svær og vigtig investering. Der er mange faktorer at overveje og huske på. Når du køber en varmepumpeløsning fra Panasonic hos en af Kinnan’s autoriserede forhandlere, kan du være sikker på, at du får :

  • En varmepumpe med topteknologi
  • Elegant design
  • Minimeret miljøpåvirkning (minimal CO2-udledning)
  • En effektiv og energibesparende varmekildeanlæg med
    minimal pladsforbrug

Øget velvære for dig og klimaet

Alle klimaanlæg til boliger – luft til luft og Aquarea luft til vand har skiftet til det miljøvenlige kølemiddel R32, der har en fremragende ydeevne. Panasonic har ikke blot fuldt ud tilpasset sig til et nye kølemiddel. De nye enheder er desuden designet til at maksimere fordelene ved det nye kølemiddel til væg- og gulvkonsollerne. R32 er nemt at installere, miljøvenligt og energibesparende.

Miljøvenlig opvarmning
Miljøvenlig opvarmning - between the hands of the elderly and children - kinnan.dk

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud