Mitsubishi Electric varmepumper

Mitsubishi’s styrke på verdensplan – Kinnans på landsplan
Vi skaber tilfredse kunder!

Mitsubishi Electric varmepumper – De bedste på markedet

Som førende producent inden for udvikling af vedvarende varmepumpeteknologi, har Mitsubishi Electric mange års erfaring med at levere pålidelige og rentable varmepumper af højeste kvalitet til erhvervskunder, industrivirksomheder og private forbrugere over hele verden. Det er derfor ikke uden grund at varmepumper fra Mitsubishi Electric er nogle af de mest solgte varmepumper i Norden. Mitsubishi Electric producerer driftssikre og energieffektive varmepumper, som samtidig opfylder alle de gældende lovgivningskrav. Med en varmepumpe fra Mitsubishi Electric får du derfor en unik varmeløsning, der sikrer dig høj funktionsdygtighed i mange år frem.

Mitsubishi HERO MSZ-LN Pearlwhite varmepumpe - kinnan.dk

Luft til luft pumper

Mitsubishi Electrics luft til luft varmepumper er specialudviklet til det nordiske klimaforhold. De har et tidløst design, lang levetid og er energieffektive. Dermed er  du sikret, at udgifterne til opvarmning eller afkøling reduceres i mange år fremover. En luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi Electric er nem at at installere og bidrager til et bedre indeklima.

Luft til luft varmepumper
Miljøbillede Mitsubishi Electric varmepumper Ecodan - kinnan.dk

Luft til vand pumper

Mitsubishis Electrics nye generation af luft til vand varmepumper Ecodan Silent anvender nyskabende teknologier til at levere opvarmning og varmt vand til både erhvervsvirksomheder, industrisektoren og private boligejere. De udmærker sig ved at være særdeles lydsvage. Det er en varmeløsning, der både på effektivitet og pris kan konkurrere med traditionelle varmesystemer.

Luft til vand varmepumper
Miniventilation VL 100 - kinnan.dk

Ventilation

Mitsubishi Electrics Ventilationer og affugtere er særdeles populære til villaer og sommerhuse, der har problemer med indeklimaet.

Miniventilation
Miljøbillede Mitsubishi Electrics Geodan - kinnan.dk

Jordvarme

Jordvarme-anlæg fås til både private boliger og erhvervsejendomme. Mitsubishi Geodan jordvarme producerer ikke overskydende varme eller kulde. Med den nyeste inverterteknologi fungerer kompressoren kontinuerligt, men med en hastighed, der varierer afhængigt af dit behov for opvarmning eller køling. Det giver øgede besparelser, mindre slid og lavere lydniveau.

Geodan Jordvarme

Varmepumpe-anlæg til erhverv

Mitsubishi Electric tilbyder et stort udvalg af kompakte og fleksible varmepumpe-løsninger i høj kvalitet til erhvervsbrug

Har du brug for opvarmning, køl eller ventilation til kontoret, serverrummet, lageret, værkstedet, restauranten, klinikken eller butikken, så har Mitsubishi Electric anlæg, der  kan dække dine behov med høj effektivitet og energibesparing.

Mitsubishi Electric Erhverv
Tekniker uden tekst - kinnan.dk

Hvorfor vælge en Mitsubishi Electric varmepumpe?

At vælge familiens og husstandens varme-løsning er en stor, svær og vigtig investering. Der er mange faktorer at overveje og huske på. Når du køber en varmepumpeløsning hos en af Kinnan’s autoriserede forhandlere, får du ikke kun en varmepumpe.

Du kan være sikker på, at du får en:

  • Rentabel opvarmningsform
  • Energibesparende varmekilde, der gavner miljøet
  • Hurtig installation og enkel varmepumpe at anvende
  • Fremtidssikret varmeløsning med lang levetid

Mitsubishi Electric – varmepumper af højeste kvalitet

Mitsubishi Electrics helt store styrke er, at al udvikling og produktion foregår på egne fabrikker med konstant overvågning af kvaliteten. På den baggrund er der garanti for højeste kvalitet i alle detaljer. Samtidig er samtlige produkter teknologisk forfinede og optimeret til at levere højeste ydeevne. Mitsubishi Electrics varmepumper har moderne design, lang levetid og overlegen driftsøkonomi. Dermed er man sikret at udgifterne til opvarmning eller afkøling reduceres i mange år fremover.

Mitsubishi installeres udelukkende af autoriserede montører – godkendt af Kinnan, men til gengæld har vi flere hundrede i et landsdækkende netværk, der garanterer, at dit anlæg fungerer optimalt. Vores ambition er sammen med vores kunder at finde den mest optimale energiløsning og levere en førsteklasses installation og efterservice. Som generalagent tager vi hos Kinnan ansvar for kvalitet, dokumentation, teknisk support, hurtige leverance af anlæg og reservedele og udvikling af komfortprodukter specielt til det nordiske klima. Vi skaber tilfredse kunder!

5 års garanti

Købeloven i Danmark giver to års garanti på fabrikationsfejl. Hos Kinnan er vi så sikre på Mitsubishi’s ubetingede kvalitet, at vi tilbyder fem års garanti til private – ikke blot på produktet, men også på installationen. Det sidste er vigtigt, for arbejdslønnen er en ret væsentlig post.

Hvis man selv plejer og passer varmepumpen med almindelig rengøring og støvsugning, er to serviceeftersyn af en godkendt installatør ca. hvert andet år nok til at give fem års garanti. Ved store profesionelle anlæg kan der være tilfælde, hvor der kræves eftersyn hvert år. 

Mitsubishi Electric nyeste varmepumper

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud

find forhandler