Panasonic Erhverv

PACi Luft til luft pumper til erhvervsbrug

PACi-serien

Panasonic har udviklet en serie meget effektive klimaanlæg til erhvervsmæssig brug – PACi-serien. Alle klimaanlæg skal bestå strenge kvalitets- og sikkerhedstest, inden de kommer i handlen, så de lever op til de højeste standarder på markedet. Panasonic PACi-serien tilbyder et bredt udvalg af opvarmnings og kølingsløsninger med R32-kølemiddel fra 3,6 til 25,0 kW. Fra anvendelse i boliger til erhvervslokaler er det løsningen til lavt GWP. Serien består af PACi Standard og PACi Elite.

PACi Standard: En økonomisk løsning, som tilfører værdi

Takket være design og teknik af højeste kvalitet er PACi Standard den perfekte løsning til projekter med begrænset budget uden at gå på kompromis med kvaliteten. Den kompakte størrelse og det lette design gør den ideel til installationer med begrænset plads, herunder små installationer til privat og erhvervsmæssig brug. Udendørsenheden er meget mere kompakt end den tidligere model. Takket være det slanke letvægtsdesign kan PACi udendørsenheden anvendes til mange forskellige formål. På 12,5 kW-modellen (996 x 940 x 340 mm).

PACi Elite: Et helt nyt design

Fremragende ydeevne ved lave temperaturer, høj energieffektivitet, strømforbrug på fjernbetjeningsdisplay. Brugen af energibesparende design i konstruktionen af ventilatorer, ventilatormotorer, kompressorer og varmevekslere har resulteret i en høj COPværdi, der er rangeret blandt de bedste i branchen. CO2-udledningen via reduceret energiforbrug og reducerer driftsomkostningerne.

Erhverv – Indedele

Kanaler R32

Erhverv – Udedele

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud