Elegance MSZ-EF

Lækkert strømlignet design, der glider ubemærket ind i dit hjem.

Elegant nyt look til effektiv varmepumpe

Sådan har en luft til luft varmepumpe aldrig set ud før. Elegances smalle, luksuriøse og strømlinede design glider ubemærket ind i dit hjem, og i både åbne og lukkede positioner smelter den diskret ind. Sammen med det lave lydniveau bliver det en knap mærkbar indvendig detalje i dit hjem. Faktisk kan blade, der rasler i vinden let overvinde lyden af Elegance.

Elegance EF

Et japansk kunstværk

Energieffektivitet, der sænker dine varmeudgifter og du får det komfortable indemiljø gratis med Elegance. Udeluften indeholder masser af energi – energi, som Elegance bruger til at opvarme dit hjem. Elegance giver betydelige besparelser på din varmekonto og er designet til at imødekomme fremtidige krav til varmeøkonomi. Derudover gør det reducerede energiforbrug miljøet en tjeneste.

Vinder af Red Dot Design Award

Red Dot Award er en prestigefyldt pris for produkter med høj designkvalitet og tildeles
årligt af Design Zentrum Nordrhein Westfalen.

Smuk og elegant interiør i højeste kvalitet

Elegance leder tankerne hen på et moderne kunstværk, en installation, der tiltrækker opmærksomhed og overraskelse. Kan en luft til luft varmepumpe indedel virkelig se sådan ud? Bliv ikke overrasket, hvis Elegance bliver dit hjems smukkeste interiørdetalje. Elegance er udviklet på Mitsubishi Electrics egne anlæg i Japan, hvilket garanterer den højeste kvalitet ned til mindste detalje. Intet er overladt til tilfældighederne.

Yderst lydsvag

Det kan være svært at forstå ud fra et tal, hvordan du vil opleve lyden fra luft til luft varmepumpen. I tabellen ser du eksempler på forskellige lydniveauer og det faktum, at designmodellen ikke kun er pæn, men også mere støjsvag end raslende blade. Det betyder, at du får varme og kulde, der mærkes uden at blive hørt, ligesom det burde være.

Mere miljøvenlig

Designmodellen bruger det nye kølemiddel R32, som både er mere miljøvenlig og mere energieffektivt sammenlignet med sin forgænger. Det er gennem en lav mængde kølemiddel og et lavt globalt opvarmningspotentiale, som hjælper dig med at kæmpe for et bedre miljø.

Styr din varmepumpe via Wifi

MELCloud, Mitsubishi Electrics nyeste Wifiinterface med kontrol via en app, giver dig mulighed for at styre din varmepumpe, uanset om du er hjemme i sofaen eller på farten!

Elegance kontrolpanel og fjernbetjening er også oprettet med det bedste af japansk teknologi. Nu kan du optimere dit indeklima uden at skulle rejse dig fra sofaen.

Elegance i farver der passer til dit hjem

Mitsubishi Electric Elegance MSZ-EF varmepumpe i køkken - kinnan.dk
Hvid
Sort

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud