Yutampo R32

Brugsvandsvarmepumpe til boliger

Yutampo R32 – Den enkleste og mest økonomiske måde at producere varmt brugsvand

Yutampo er en split brugsvands varmepumpe til nye eller renoverede boliger.

Yutampo R32-systemet består af en gulvmodel indedel (tank) og en udedel. Yutampo er i stand til at producere vand op til 55°C (75°C med elektrisk varmelegeme), og sikrer et højt komfortniveau takket være flere funktioner i dens LCD-controller.

Den nye Yutampo R32 opfylder den nye F-gas-forordning, der foreskriver reduktion af CO2-emissioner. På grund af dets lave GWP (Global Warming Potential) og reducerede påfyldningsvolumen gør R32-kølemidlet, der bruges i Yutampo-systemet, det muligt at minimere dets miljøpåvirkning og samtidig opretholde højere ydeevne og lavere energiforbrug.

Let & fleksibel installation

Takket være anlæggets lille størrelse kan Yutampo R32 nemt installeres i et standardskab (600 x 600 mm). Fleksibilitet i installationen er sikret med en maksimal længde på kølemiddelrør på op til 20m.

Fordele ved Yutambo R32 varmepumpe

  • Brugsvandsvarmepumpe med R32 kølemiddel
  • Høj effektivitet
    På grund af den indbyggede Inverter-kompressor produceres varmt brugsvand med et lavt forbrug
  • Pålidelig
    Tankens høje kvalitet skyldes DUPLEX rustfrit stålmateriale, der sikrer et højt niveau af korrosionsbestandighed, forstærket isolering omkring tanken og en forlænget levetid med aktiv anodebeskyttelse
  • Betjeningspanelet
    Ved hjælp af betjeningspanelet kan du se driftsdata, hvor du kan få adgang til ugentlig timer, varmtvandstilstande, anti legionella, nattilstand.

Styring via wifi

Styr Yutampo R32 fra din smartphone med HiKumo-appen, hvorend du er. Spar tid, penge og begræns nedetid med Hitachi online service med HiKumo PRO.

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud