Yutaki M R32

Monoblok luft til vand varmepumpe

Monoblok luft til vand varmepumpe — Vedvarende energiløsning med et udvalg fra 4 til 16 kW

Ved at bruge luft som en vedvarende energikilde sammen med det mere miljøvenlige R32-kølemiddel giver den nye Yutaki Monobloc luft til vand varmepumpeserie store energibesparelser med en lav miljøbelastning.

Hitachi’s produkter er de bedst egnede til at understøtte den grønne omstilling mod en bæredygtig fremtid med lavt kulstofforbrug. Hitachi Cooling & Heating luft til vand varmepumper er velegnede til alle typer ejendomme og kan spare betydelige mængder energi ved brug af så lav en mængde elektricitet.

Diskret betjening

  • Ny teknologi for stille drift
  • Yderligere indstillinger for at øge komforten
  • Lydniveau: 61 dB

Funktioner og fordele ved Yutaki M R32 varmepumpe

Fokus på POWER+ modeller (fra 11 til 16 kW)

Diskrete enheder for bedre komfort

Hitachi ønsker at tilbyde høj ydeevne og samtidig skabe stille og fredelige omgivelser for kunderne. Derfor er designet af den nye udedel forbedret for at garantere slutbrugerne diskret betjening af systemet. 

Nattilstand

Lydniveauet kan reduceres yderligere takket være Night shift-tilstanden, der let kan programmeres direkte på LCD controlleren.

Pladsbesparende

I en selvstændig monoblok varmepumpe er kølemiddelkredsløbet integreret i en udedel (ODU), der er forbundet til varmefordelingssystemet via hydrauliske forbindelser. Da der ikke er behov for indedele til et monobloksystem, passer det perfekt til huse med begrænset plads indenfor.

Nem installation & service

Der kræves ingen håndtering af kølemiddel, kun hydrauliske og elektriske forbindelser

 

Garanteret komfort selv i de kolde vintre

Nye Yutaki Monoblok varmepumper er det bedste valg til alle boligrenoveringsprojekter. De opfylder varmebehov selv ved meget lave omgivende temperaturer.

Konstant effekt garanteret ned til A-7°C/W55°C

Hitachi eksklusivitet : Ny dobbeltroterende kompressor med forbedret indsprøjtning opretholder høj kapacitet ned til minusgrader!

Arbejdsområde – Udløb med høj vandtemperatur

Ud over høj kapacitet garanterer nye Yutaki-enheder en høj vandtemperaturudgang selv ved meget lave omgivelsestemperaturer.

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud