MelCloud

Cloud-baseret styring, der giver dig mulighed for at styre din varmepumpe eller aircondition i realtid og foretage indstillinger.

Fjernstyring af din varmepumpe

MELCloud er den nyeste generation af cloud-baseret styring til Mitsubishi Electrics varmepumper og klimaanlæg. Med MELCloud kan du nemt fjernstyre din varmepumpe eller aircondition. Uanset om du er ude på farten eller slapper af på sofaen. Eventuelle fejl på varmepumpen vil også blive vist på din skærm og på anlægget. Det har aldrig været nemmere at styre dit Mitsubishi Electric udstyr gennem en bred vifte af PC, tabletter og smartphones. På app’en kan du også se temperaturen på installationsadressen og har adgang til brugersupport.

Hvordan fungerer MelCloud

Der skal anvendes en Wi-Fi -adapter fra Mitsubishi Electric, for hver varmepumpe / klimaanlæg til styring af anlægget via MELCloud . Wi- Fi-adaptereren skal derefter være i kontakt med dit lokale trådløse internet. Vi anbefaler, at installationen gøres ved en autoriseret installatør, som samtidigt kontrollerer, at anlægget er kompatibelt med MELCloud.

MELCloud arbejder med smartphones, tablets eller via PC. Applikationen passer til alle kendte mærker som Apple, Samsung, Nokia, Blackberry og andre, samt sammen med browsere fra Microsoft, Apple og Google.

Hvor virker den?

MELCloud service er tilgængelig i Europa og ansøgningen er indgivet af de fleste europæiske sprog fra starten og flere er planlagt i fremtiden. Kontakt din lokale Mitsubishi Electric forhandler og se, om netop din varmepumpe / aircondition er mulig at styre via MELCloud.

Mitsubishi Electric MELCloud LOGO - kinnan.dk

Hjælp til opkobling af WiFi 

Har du ved skifte af internet udbyder udfordringer med at koble din Mitsubishi Electric varmepumpe til det nye WiFi, så er der her hjælp at hente. Du kan downloade de to vejledninger eller følge Mitsubishi Electric’s MelCloud Guide.

Mitsubishi fjernstyring miljøbillede- kinnan.dk

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud