Gulvmodel MFZ-KW

Varme fra gulv til loft – Diskret og let at placere

En luft til luft varmepumpe, der glider ubemærket ind i rummet 

Luft til luft varmepumpen MFZ-KW er ekstremt nem at placere. Gulvmodellen er monteret i samme højde som ethvert andet element i boligen og blander sig diskret med det omgivende miljø. MFZ-KW kan også delvist indbygges i væggen, så du næsten ikke bemærker den.

MFZ-KW er en energieffektiv varmepumpe, der hjælper dig med at reducere dine energiomkostninger. Med Mitsubishi Electrics innovative Hyper Heating-teknologi bevarer du den gode indendørs komfort – om det er -2 eller -15 grader udendørs.

Mitsubishi Electric MFZ KJ varmepumpemodel - kinnan.dk
Download Produktblad

Spreder varmen stille og effektivt

Med sine dobbelte luftfordelere MFZ-KW effektivt og yderst lydsvagt varmen ved både gulv og loft. Med 18 dB (A) er MFZ-KW den mest lydsvage i klassen!

Passer til alle sæsoner

Nyd svale værelser om sommeren. Bare sæt MFZ-KW på køling i stedet for opvarmning, så er der styr på aircondition. Om vinteren sørger I-Save-funktionen for vedligeholdelsesopvarmning ved 10 grader i rum, du ikke bruger. Perfekt til at holde garagen eller sommerhuset frostfrit.

Indendørs gangareal Mitsubishi Electric MFZ-KJ - kinnan.dk
Indendørs gangareal med varmepumpen Mitsubishi Electric MFZ-KJ - kinnan.dk

MFZ-KW giver et behageligt indeklima

Derhjemme oplader du batterierne og får tiltrængt afslapning. MFZ-KW hjælper dig med at sprede varme på den bedst mulige måde, selv over gulvet. Slip for træk fra vinduet og oplev ægte komfort, som det skal være.

Styr din varmepumpe via WiFi

Mitsubishi Electrics app MELcloud gør det muligt at styre din varmepumpe uanset om du er hjemme på sofaen eller på farten. (WiFi-grænseflade er et tilvalg og er ikke inkluderet i MFZ-KW)

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud