Gulvmodel MFZ-KJ

Diskret og energieffektiv luft til luft varmepumpe for gulvmontage – med hyper heating

Effektiv gulvmodel 

Den nye MFZ KJ luftvarmepumpe fra Mitsubishi Electric er vores første model til gulvmontage med den revolutionerende Hyper Heating-funktion. Indedelens kompakte format gør den ekstremt nemt at placere. Samtidig er det en af de mest effektive varmepumper med en kapacitet som overgår de fleste. MFZ KJ blander sig diskret med det omgivende miljø, mens den på bedste vis fordeler varmen jævnt i dit hjem.

Download Produktblad

Bedste indeklima året rundt

Luft-varmepumper fra Mitsubishi Electric er udviklet specielt til det krævende nordiske forhold og er også den eneste på markedet, der er i stand til at tilvejebringe en god varme indendørs, selv når det er virkelig koldt udenfor. Vores varmepumper er udstyret med en såkaldt Hyper Heating funktion, hvilket i praksis betyder, at den nominelle

varmekapacitet kan holdes konstant selv ved en udetemperatur på ned til -15°C, og at de fortsætter med at give en god varme, selv ned til en udetemperatur på -25°C. Under de virkelig varme sommerdage kan MFZ KJ automatisk skifte til nedkøling af dit hjem til den ønskede temperatur.

Den mest lydsvage i sin klasse

Mitsubishi Electric’s varmepumpe MFZ KJ’s diskrete design er en af dens væsentligste fordele. Gulvmodellen smelter, uanset placering, fint ind i det omgivende miljø, og opfattes aldrig som dominerende. MFZ KJ kan med fordel bygges ind i væggen for en endnu mere diskret installation. Varmepumpens design indeholder også nogle funktionelle fordele: Ventilatorbladene er designet til yderligere at øge komforten gennem en mere effektiv spredning af varme og kulde. Udformningen af ventilatorbladet bidrager også til at støjniveauet holder sig på overraskkende lave niveau 19 dB (A). Det er den mest lydsvage i klassen.

Tjek dit indeklima

Den nye fjernbetjening til MFZ KJ varmepumpen er pænt designet, og indeholder alle funktioner, for at du skal kunne styre dit indeklima på bedste måde. Du kan for eksempel programmere din varmepumpe til automatisk drift efter et ugeskema. Spar energi og penge ved at fastsætte en lavere temperatur, når du ikke er hjemme og lad din varmepumpe sørge for, at det er varmt, når du kommer hjem. Du kan også vælge at køre med ventilatoren alene eller i Silent Mode for de tidspunkter, hvor du ønsker det ekstra stille omkring dig.

Et sikkert valg
Mitsubishi Electrics klima produkter har et moderne design, høj kvalitet, lang levetid og overlegen driftsøkonomi og sænker dine energiomkostninger i mange år fremover.

En sikker investering

Hos Mitsubishi Electric sker al forskning og produktudvikling i egne laboratorier. Vigtige komponenter er fremstillet på egne fabrikker med omhyggelig kvalitetskontrol. Det betyder, at vi kan garantere kvaliteten og en høj, ensartet ydelse på alle produkter. Mitsubishi Electric er repræsenteret med egen distributør i Danmark. Alt salg sker gennem forhandlere og installatører. Installation af produkterne udføres kun af certificerede installatører. Dette sikrer hele kæden fra fabrik til forbruger og gør dit køb til et sikkert valg.

Energi, økonomi og miljøhensyn i den samme løsning

Mitsubishi Electric’s varmepumpe MFZ KJ har en meget høj kapacitet, når behovet er størst, og takket være en omhyggelig testet luftkompressor og andre vitale komponenter er varmepumpen optimeret til en effektiv drift. Vi er meget stolte af, at MFZ KJ derfor er A+ klassificeret under det nye fælles EU-direktiv Energimærkning ERP, hvilket i praksis betyder, at du kan reducere din el-regning og samtidig skåne miljøet.

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud