Hero MSZ-LN

Mitsubishi HERO varmer hele huset op – eller køler det ned – året rundt. 

HERO – Varme og aircondition i ét

HERO leverer både varme eller køling, som du ønsker. Om vinteren kan den klare en grundvarme på mellem 10 og 31°C. Hvis man er bortrejst – eller er der tale om et sommerhus – stiller man HERO til at holde en konstant minimumstemperatur. Så er man fri for fugt, mug og evt. sprængte vandrør.

Er det højsommer – og stegende varmt – kan det være befriende med aircondition – altså kold luft. Ingen problem. HERO “vender bare strømmen“, og leverer kold luft i stedet for varm luft. Så man har faktisk både et varme og et kølesystem i én og samme HERO.

Mitsubishi HERO MSZ-LNVGW Natural White varmepumpemodel - kinnan.dk
Download Produktblad
Mitsubishi Electric MUZ-LN25,35 varmepumpe - kinnan.dk

Energirigtig og miljøvenlig

HERO er mærket med A+++ – en anden måde at udtrykke, hvor strømbesparende HERO er. HERO anvender kølemidlet R32. I modsætning til gammeldags kølemidler, der kunne skade ozonlaget, er R32 både godt for miljøet og ret energieffektivt. Endelig er varmeveksleren forsynet med en Dual Barriere Coating, der sikrer konstant effektivitet og nedsætter muligheden for nedbrydning – og dermed behovet for vedligehold – af varmeveksleren.

Hyper Heating – kraftfuld varmeeffekt

Opholder man sig i huset i årets kolde måneder, klarer HERO opvarmningen uden problemer og med en konstant og vedvarende effekt, selv når det fryser 15 grader udenfor. I andre varmepumper falder effekten i takt med at temperaturen falder. Sådan er det ikke med Mitsubishi HERO HYPER HEATING. Den gi’r samme varme, uanset 

om det fryser 4 eller 14 grader. Se den røde linie i skemaet!

HERO kan også levere varme hvis det skulle blive ekstremt koldt helt ned til minus 35 grader. Dog med faldende effekt. Men helt ærligt: hvor tit har vi 35 frostgrader i Danmark?

Graf Mitsubishi HERO Hyperheating - kinnan.dk

Optimal komfort

Der er indbygget en scanner i HERO’s indedel. Den såkaldte I-see sensor. Den registrerer, hvor i rummet du befinder dig, og retter luftstrømmen til, så du får den optimale varme – eller køling – præcis der, hvor du er. Flytter du dig fra sofaen til spisebordet, flytter luftstrømmen med. Og hvis du forlader rummet, og glemmer at slukke for HERO, slukker den automatisk, når den scanner, at du ikke er der længere. Smart ik’?

Mitsubishi’s mest lydsvage varmepumpe til dato

Når udedelen er korrekt og professionelt monteret, kan du stort set ikke høre den. Om natten drosler den yderligere ned med “Night-mode” Hvis du kan høre noget, er det vingesuset fra den propel, der sender luften forbi varmeveksleren. Hos Mitsubishi og Kinnan har vi aldrig før kunnet levere så lydsvage varmepumper. Det venter vi os meget af, og vi ved, kunderne har efterspurgt det i årevis. Det er kun én af forklaringerne på, at Mitsubishi er en af de mest solgte varmepumper i Norden, og det er medvirkende årsag til, at Kinnan’s forhandlere med stolthed anbefaler Mitsubishi, når de bliver spurgt til råds.

Indbygget Wifi og GRATIS app

Der findes en GRATIS app, der kan downloades til HERO. Da indedelen samtidig har indbygget WiFi, kan HERO styres direkte fra din mobil uden yderligere investering i tilbehør eller applikationer.

Logoer Mitsubishi Electrics Indbygget Wifi - kinnan.dk

HERO findes i 4 forskellige farver

Stuemiljø Mitsubishi HERO MSZ-LN Naturalwhite varmepumpe - kinnan.dk

Hvid

Mitsubishi HERO MSZ-LN sort varmepumpe - kinnan.dk

Pianosort

Mitsubishi HERO MSZ-LN varmepumpe - kinnan.dk

Rubinrød

Mitsubishi HERO MSZ-LN Perle hvid - kinnan.dk

Perle  hvid

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud

Find forhandler