Ecodan CO2

Et komplet system til centralvarme og varmt vand

Unik Ecodan CO2 varmepumpe

Ecodan CO2, bruger det naturlige kølemiddel CO2, der gør det til en mere miljøvenlig varmepumpe. Det er et energieffektivt alternativ til traditionel opvarmning og giver lave opvarmningsom-kostninger. Mitsubishi Electric’s nyeste luft-vandvarmepumpe er den ideelle løsning til nybyggede huse og til dig med stort behov for varmt vand. En ekstremt stille luft-vand varmepumpe som let kan styres trådløst via WiFi.

Varmepumpemodel Mitsubishi Electrics EHST20D-YM9D ECODAN-D - kinnan.dk

Ny energieffektiv og mere miljøvenlig teknologi i luft til vand varmepumper

Som måske den eneste vigtigste vedvarende løsning er varmepumper etableret, bevist og meget økonomisk fordelagtigt i Skandinavien. For at hjælpe med at reducere emissioner, der påvirker drivhuseffekten i fremtiden, har Mitsubishi Electric udviklet en ny line-up med luft-vand-varmepumper med CO2 kølemiddel. Ecodan CO2-vand varmepumper er den mere miljøvenlige løsning til fremtidens nybyggede boliger. Let at installere, bruge og vedligeholde. Ecodan er optimeret til at imødekomme dit fulde behov for opvarmning og varmt vand.

Illustration QUHZ Energitankslagring NY2 - kinnan.dk
Kvinde i bad - pretty elegancy woman taking shower - kinnan.dk

Energilagringsfunktion i Ecodan CO2

Ecodan CO2 udedel er tilsluttet cylindertanken med en rørinstallation. Det varme vand opvarmes i en veksler, når du skal bruge det og sendes ud i huset til tappestedet. Energilagringsfunktionen i Ecodan CO2 giver større fleksibilitet og økonomi.

Unikt kølemiddel CO2

Mitsubishi Electric leverer som de eneste en luft til vand varmepumpe med CO2- kølemiddel. CO2-kølemiddel har en global opvarmnings-potentiale (GWP) -værdi på en. 

Graf GWP-værdi - kinnan.dk
Sovende barn - kinnan.dk

Det skal mærkes ikke høres

Ecodan CO2 er designet fra fabrikken, så den fungerer med meget lave lydniveauer i alle driftsformer og ved alle udetemperaturer. Den har et lydtrykniveau på kun 43dBA ved 1 m, hvilket svarer til lyden i et bibliotek. Dette betyder installationsfleksibilitet, hvor installatøren nemt kan vælge det bedste sted til din varmepumpe uden det forstyrrer naboerne.

Hvorfor vælge en Ecodan CO2 varmepumpe?

  • CO2-kølemiddel
  • Lavt lydniveau
  • Stor produktion af varmt vand
  • Til nybyggeri og passivhuse
  • Lav vægt
  • MELCloud WiFi-kommunikation
  • Høj energieffektivitet på opvarmning af varmt vand
  • Intet stillestående brugsvand, ingen risiko for legionella
  • Indbygget energiovervågning som standard

Stor produktion af varmt vand

Ecodan CO2 udedelen kan levere op til 70 grader varmt vand til 200 liters tanken. Det ferske vand kan opvarmes direkte til 70 grader via Mitsubishi Electric’s unikke pladevarme-veksler. Dette betyder, at volumen svarer til mere end 400 liter 40 graders varmt vand, perfekt til dem med et stort varmt vands behov.

Brusehoved - kinnan.dk
Hus med have - MG 6084 Ny - kinnan.dk

Til nybyggeri og passivhuse

Moderne huse er bygget med høje krav til miljø, lav energi og lavt lydniveau. Samtidig er behovet for varmt vand konstant. Derfor er Ecodan CO2 den perfekte løsning til moderne huse med høje energikrav.

Trådløs komfort

Ecodan CO2 kan udstyres med trådløse rumsensorer og styring via WiFi. Med rumføleren kan du nemt justere temperaturen for den bedste komfort. Når du rejser, kan du trykke på symbolet med en kuffert for maksimal

energibesparelse. Når du er på rejsen, kan du ved hjælp af MELCloud WiFi-kontrol overvåge og kontrollere din Ecodan CO2 via din smartphone eller tablet.

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud