Ecodan Silent

Et komplet varmtvandssystem tilpasset det nordiske klima

Effektiv varmepumpe til mindre villaer og sommerhuse

Ecodan Silent er en af vores bedst sælgende varmepumper. Ikke underligt med tanke på, hvor let det er at installere, og hvor pålideligt systemet er. Efter et stykke tid lærer systemet, hvilke særlige forhold der gælder for dit hus, og justerer opvarmningen til det mest effektive mulige energiforbrug.

Mitsubishi Electrics trinløse inverterteknologi tillader kun den nøjagtige mængde strøm, der kræves for at varme huset op. Ingen energi spildes, hvilket gavner både din pengepung og miljøet.

Mitsubishi Electrics varmepumper er bygget til at give dig det bedst mulige indeklima uden at blive hørt. Ecodan er også udstyret med Quiet mode, som betyder, at det for eksempel kan gå endnu mere stille om natten for ikke at forstyrre din søvn.

Varmepumpemodel Mitsubishi Electrics EHST20D-YM9D ECODAN-D - kinnan.dk

Et trygt valg

Ecodan er udviklet og produceret på Mitsubishi Electrics egne faciliteter, der garanterer den højeste kvalitet ned til mindste detalje. Japansk kvalitet tilpasset nordiske forhold.

Et miljøvenligt valg, der øger værdien af dit hus

Ecodan fås i flere forskellige designs og størrelser, så du kan vælge det bedste til dit hus. Med kølemidlet R32 bliver en varmepumpe fra os noget, der gavner både pengepungen og klimaet. Derudover øger en luft til vand varmepumpe værdien af dit hus i tilfælde af et salg.

Et bredt sortiment til alle boliger

Med Mitsubishi Electrics effektive luft-tilvand varmepumper kan du spare op til 75 procent i forhold til tidligere. Vores modeller er baseret på japansk innovation og teknologi, men er specialbygget til at modstå det nordiske klima. Ecodan har et af de bredeste serier på markedet med mange modeller og størrelser af indedele og udedele, så du kan finde den løsning, der passer til dit hus!

Mitsubishi Electrics Ecodan varmepumpe modeller - kinnan.dk

Ecodan Silent hydrobox, en perfekt løsning
for dig som allerede har en vandvarmer

Få alle fordele med Ecodan Silent
Mindre indedel
Fleksibel installation

Miljøbillede bryggers Ecodan Hydrobox - kinnan.dk

En fleksibel løsning til mindre rum

Indedelen er ikke mere end 80 centimeter høj. Perfekt til trange rum. På trods af sin kompakte størrelse er den naturligvis udstyret med ekspansionsbeholder, pumpe, flowmonitor og alle tænkelige kontrolfunktioner. Alt sammen for at du skal få en sikker drift og en effektiv varmepumpe. En fordel ved Ecodan Silent hydrobox er, at du kan bruge din eksisterende vandvarmer, hvis du ønsker det.

Spar penge med Ecodan Silent

Den unikke Ecodan-teknologi betyder store besparelser på din varmekonto og er designet til at imødekomme fremtidige krav til varme, økonomi og miljøvenlighed. Din pengepung vil sætte pris på det. Da Ecodan Silent giver maksimal varme med minimale frigivelser af energitilførsel udsender systemet 30-50 procent mindre kuldioxid sammenlignet med almindelig opvarmning.

Plante i pengeglas - micheile henderson ZVprbBmT8QA unsplash - kinnan.dk
Miljøbillede mor med børn - kinnan.dk

Smartgrid reducerer dine eludgifter

Det er ikke noget nyt, at elprisen styres af udbud og efterspørgsel, men nu kan du kontrollere din efterspørgsel efter udbud, det er Smartgrid. På bestemte tidspunkter af dagen er der meget mindre efterspørgsel efter elektricitet og dermed også billigere, for eksempel tidligt om morgenen, når de fleste sover. Ecodan Silent er forberedt på Smartgrid, en smart funktion, der sparer dig penge. Kontakt dit elselskab, hvis du vil vide mere.

Graf over Kølemiddel GWP-værd - kinnan.dk

Tre gange lavere miljøpåvirkning end tidligere kølemiddel

Ecodan Silent bruger det mere miljøvenlige og fremtidssikrede kølemiddel R32, hvilket giver et lavere CO2-aftryk. Det er let at genbruge og har en høj kølekapacitet og varmeledningsevne. R32 giver også bedre effektivitet og øger varmekapaciteten ved lavere omgivelsestemperaturer.

Graf af ydeevne på varmepumpe - kinnan.dk

Effektiv jordvarme

Luft til vand varmepumper i dag er mindst lige så effektive som jordvarmepumper. Fordele ved luft til vand varmepumper er, at du ikke behøver at grave haven op, og at det er en lettere og billigere installation.

Driftssikker

At elprisen styres af udbud og efterspørgsel er ikke noget nyt, men at du kan styre din efterspørgsel efter udbuddet, det er Smartgrid. I bestemte tidspunkter på dagen er elektricitet meget mindre efterspurgt og dermed også billigere, f.eks. tidlig morgen, når de fleste sover. Geodan er forberedt til Smartgrid, en smart funktion, der sparer dig for penge. Kontakt dit elselskab for mere information.

Graf af Zubadan - kinnan.dk
Mitsubishi Electrics Ecodan model 2zonkit nocabel-Shadow - kinnan.dk

To zoner med hver sin temperatur

Med Mitsubishi’s Ecodan Silent kan huset opdeles i to zoner med hver sin trådløse rumføler, f.eks. på hver sin etage. Det er dermed muligt at fastholde forskellige temperaturer på forskellige etager.

Mitsubishi’s Loop-tank teknologi2 logo - kinnan.dk

Optimeret vand- og varmeteknik

Mitsubishi’s Ecodan Silent er udstyret med en unik, patenteret loop-tank-teknologi, der gør, at det varme vand i beholderen cirkuleres, så det kræver et minimum af energi at opretholde temperaturen på brugsvandet.

                                                                                                            

Mitsubishi’s Ecodan Silent Konstant opvarmning2 logo - kinnan.dk

Vandet opvarmes, mens det bruges

Mitsubishi’s Ecodan Silent kan leveres med en styring, der gør det muligt at producere nyt varmt vand, samtidig med at det forbruges andet sted i systemet. Tidligere modeller tømte varmtvandsbeholderen inden den begyndte at producere nyt varmt vand.

Energieffektiv luft-til-luft varmepumper logo - kinnan.dk

Intelligent varmetilpasning

Mitsubishi’s Ecodan Silent holder øje med udetemperaturen, og bl.a. om solen opvarmer dit hus. Under disse omstændigheder nedsætter anlægget egenproduktionen af varme og sikrer, at du ikke bruger energi på unødig opvarmning.

Varmepumpe varmeindstillinger Auto adaption2 logo - kinnan.dk

Auto adaption

Varmepumpen justerer selv varmeindstillingerne og tager højde for mange faktorer såsom indendørs og udendørs temperatur for at opretholde den ønskede stuetemperatur og give maksimal besparelse.

Enkel og effektiv styring

Udstyr din Ecodan Silent med en trådløs rumsensor. Den måler og analyserer rummets opvarmningsbehov og tager højde for den varmeenergi, der oprettes internt. For eksempel ved solskin eller madlavning. På denne måde reduceres dine varmeudgifter yderligere, og du får en behagelig temperatur døgnet rundt.

Miljøbillede af mor og barn med Mitsubishi Electrics Controller - kinnan.dk
Mitsubishi Electric Wifistyring af varmepumpe - kinnan.dk

Styr din varmepumpe via Wif

Med vores MELCloud app kan du styre din varmepumpe, uanset om du slapper af i sofaen eller på farten. Du kan også se, hvordan vejret er på installationsstedet og få adgang til effektiv brugersupport.

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud