Geodan jordvarme

Et komplet jordvarmeanlæg til varme og varmt vand.

Energieffektivt og miljøvenligt jordvarmeanlæg
– ideelt til nybyggeri

Med sine mange funktioner er Geodan et komplet jordvarmeanlæg. Lav vægt og lav højde gør det nemt at installere. Adaptiv jordslangestyring, inverter-teknologi, WiFi og Smartgrid gør det smartere. Med et af markedets laveste lydniveauer og “Stille” tilstand, bliver den mere lydsvag, og med R32 kølemiddel og energiklasse A+++ i varmedrift er det mere energieffektivt og miljøvenligt. Godkendt i henhold til BBR-krav til nybyggeri.

Ideel til små rum

Med en højde på kun 175 cm er Geodan en af de laveste anlæg på markedet, hvilket gør det lettere at montere i en trang kælder med lav lofthøjde. Derudover er Geodan modulopbygget, som gør det lettere at installere ved udskiftning eller ny installation.

GEODAN Left side jordvarmeanlæg - kinnan.dk

Højeste energiklasse

Geodans energiklasse er A+++ for varme og A+ for varmt vand. Dette betyder ikke bare, at du køber en energieffektiv geotermisk varmepumpe og får mere varme for pengene. Resultatet er, at du også foretager en god investering, der er god for miljøet og din tegnebog.

Geodan jordvarme logo højeste energiklasse - kinnan.dk
Miljøbillede af sovende familie - kinnan.dk

Varme uden det høres

Mitsubishi Electrics varmepumper er bygget til at give dig det bedst mulige indeklima uden det høres, og Geodan er ingen undtagelse. Med et lavt støjniveau er Geodan endda en af markedets mest lydsvage varmepumper. Derudover er Geodan udstyret med ”Stille” tilstand, hvilket betyder, at den kan arbejde endnu mere lydsvagt om natten for ikke at forstyrre din søvn.

Adaptiv jordslange kontrol

For at lette udskiftningen af en ældre geotermisk varmepumpe er Geodan udstyret med adaptiv jordslange kontrol. Dette betyder, at Geodan automatisk tilpasser sig dine eksisterende eller nye jordslanger for at minimere risikoen for at få frost i jorden. Dette gøres ved at

reducere den maksimale frekvens, hvis temperaturen nærmer sig fryserisikoen omkring slangerne. Dette er en sikkerhed for dig som kunde at anlægget tilpasser sig de faktiske forhold.

Adaptiv jordslange kontrol - TvÑttstuga - kinnan.dk
Geodan jordvarme slanger i jord tegning - kinnan.dk
Geodan aircondition fane - kinnan.dk

Køling til lave omkostninger

Få aircondition med Geodan ved blot at tage afkøling fra borehullet. Fri køling eller naturlig køling er en smart løsning for dem, der har jordvarme og har behov for køling. Køleenergien fra dine jordslanger er ofte nok til, at en normal villa kan køles i de varme sommerdage, og der er næsten ingen driftsomkostninger overhovedet. Sammenlignet med aktiv køling eller vekselstrøm er det stort set gratismåde at køle ned villaen. Alt, hvad der kræves, er tilslutning, rørledning og montering af en blæserkonvektor.

R32 Kølemiddel

Geodan bruger det mere miljøvenlige kølemiddel R32, der giver et lavere CO2-aftryk. R32 er også let at genanvende og har en høj kølekapacitet og varmeledningsevne. R32 giver også bedre effektivitet og øger varmekapaciteten ved lavere omgivelsestemperaturer

Miljøvenligt kølemiddel R32-Logo - kinnan.dk
Mitsubishi fjernstyring miljøbillede- kinnan.dk

Adaptiv komfort

Geodan kan udstyres med trådløse rumsensorer, så du nemt kan justere temperaturen for den bedste komfort. Den måler og analyserer rummets opvarmningsbehov og bruger intern varmeenergi fra f.eks. sollys og madlavning, hvilket reducerer dine omkostninger. Hvis du rejser væk, kan du trykke ved symbolet med en kuffert, og indstillingerne justeres til lavere energiforbrug, mens du er væk.

Tag kontrol over varmen

Geodan varmepumpen kan udstyres med MELCloud Wifi-kontrol. Med MELCloud WiFi-appen kan du nemt styre din varmepumpe i realtid. Uanset om du er ude eller slapper af i sofaen. Du kan også se lokalt vejr på installationsstedet og få adgang til brugersupport.

Miljøbillede mand med MELCLOUD Salon NY styringssystem - kinnan.dk

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud