Vægmonteret Etherea NZ

Invitér naturens balance indenfor og skab et bedre indeklima

En “lille” ændring, der vil ændre alt

Modellerne i NZ-serien er kraftfulde, højeffektive og pålidelige hele året rundt. NZ-modellerne er effektive og pålidelige, selv ved udendørstemperaturer på helt ned til -35 grader. Takket være det gennemtænkte design er NZ perfekt som udskiftningspumpe.

Hos Panasonic bevarer de troen på teknologier, der forbedrer menneskers liv. Derfor præsenterer de nu en ny generation af klimaanlæg med R32, et innovativt kølemiddel på alle tænkelige måder: Det er nemt at installere, og sammenlignet med de fleste andre kølemidler giver det en langt mindre miljøpåvirkning og sparer energi. Resultatet? Øget velvære for mennesker og for vores planet.

Panasonic varmepumpemodel INDOOR CS-NZ25VKE - kinnan.dk

Reducér feriehusets opvarmningsomkost-ninger, og få et mere behageligt indeklima

Takket være den trinløse +8- eller +15-gradersfunktion kan du holde sommer-huset, garagen eller annekset frostfrit uden at bruge særlig meget energi. Med en Panasonic luft til luft varmepumpe kan du sænke opvarmningsomkostninger og samtidig få et bedre indeklima. Udover at du sparer penge og gør miljøet en fordel, får du en renere indeluft og en behagelig og kølig temperatur selv i de varmeste dage om sommeren.

Stemningsbillede fra feriehus - kinnan.dk

Indbygget WLAN

NZ leveres klar til tilslutning til inter-nettet, så systemet kan betjenes med smartphone-appen Panasonic Comfort Cloud. Styr, overvåg og planlæg med den brugervenlige brugerflade.

Sommerhus

Hold feriehuset, garagen eller annekset frostfrit uden brug af en masse energi.

Elegant design

Vi har nydesignet indedelen, så den passer bedre til europæisk stil. Det nye design er enkelt, rent og elegant, og det leveres i enten mat hvid eller sølv.

Ny infrarød styring

Det innovative design er let at betjene med den nye stylede og lækre baggrundsbelyste Sky Controller. Med hurtig adgang til centrale funktioner og et glat skydedæksel, der afslører flere valgmuligheder, har det aldrig være lettere og mere intuitivt at styre dine indstillinger. Ligger komfortabelt i din hånd.

Baggrundsbelyst LED-Skærm
Juster dine indstillinger, selv i et mørkt lokale, ved hjælp af den baggrundsbelyste skærm.

Karakteristisk skydedæksel

Et glat skydedæksel fremhæver ikke alene fjernbetjeningens rene linjer, men holder også knapperne fri for skidt og snavs.

Præcis temperaturstyring
Nyd godt af en mere præcis temperaturregulering og oplev større komfort takket være Sky Controllers 0,5 °C temperaturstyring.

Panasonic varmepumpe NZ R32 19 i stuemiljø - kinnan.dk

Superstille drift 18 dB [A]

I det øjeblik systemet når sin indstillede temperatur, er enhedens lydniveau kun 18 dB(A). Ikke kun temperaturen betyder noget for et komfortabelt hjem; et lavt lydniveau er også vigtigt.

Gør din luft smartere

Ny, indbygget Panasonic Comfort Cloud: Styr komfort og strømforbrug med din smartphone. Styr komforten og strømforbruget med din smartphone eller tablet via internettet. Udstyret med endnu flere funktioner, som du har adgang til derhjemme eller på kontoret: Start/stop, drift, indstillet temperatur, rumtemperatur, ugentlig timer mv. samt ny, avanceret funktionalitet med internetstyring, så du kan opnå bedre komfort og øge effektiviteten.

Ny smart stemmestyring
Ord virker bedre end handlinger. Ved at tilslutte enheden til Panasonic Comfort Cloud kan systemet
stemmestyres med Google Assistant og Amazon Alexa.

  • Familier: Der kan oprettes forskellige brugere, så børn udelukkende kan styre deres eget værelse. Hvis der er tale om et ekstra hus, kan dette køles eller opvarmes på forhånd via fjernbetjening. Eller der kan slukkes via fjernbetjening, hvis nogen har ladet systemet stå tændt.
  • Ejere af flere lejemål kan: Håndtere forskellige steder, op til 200 enheder med kun én smartphone. Kende forbruget for hvert sted og få fejlkoder via fjernbetjening, hvilket resulterer i bedre og hurtig vedligeholdelse.
  • Små og mellemstore kontorer: Ejeren kan nemt styre forskellige lokaler på kontoret og give medarbejderne adgang enhed for enhed. Leverer også oplysninger om, hvor der muligvis spildes energi på opvarmning og afkøling for at fremme bedste praksis for komfort.

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud