Vægmonteret Inverter TZ25-WKE

Ny TZ med R32 kølemiddel er kraftfuld og effektiv.

Så stille som lyden af bladene på træerne

Panasonic har skabt en af de mest lydløse airconditioners på markedet. Med Quiet Mode reduceres lyden fra driften til en stille omgivende og afslappende atmosfære 20dB (A) *, så du kan få en behagelig nattesøvn. Lydniveauet på Panasonic inverter air conditioner-indedelen er blevet reduceret, idet Inverteren konstant varierer sin udgangseffekt for at muliggøre mere præcis temperatur-kontrol.

Panasonic varmepumpemodel INDOOR CS-TZ25WKEW - kinnan.dk
Miljøbillede Panasonic Inverter TZ25WKEW-2 - kinnan.dk

Valget til de smalle steder i dit hjem
– Nyt superkompakt design

Det nye kompakte design af indedelene har en bredde på kun 779 mm. Dette giver flere installations-muligheder, blandt andet på den begrænsede plads over en dør. Varmepumpen er omhyggeligt designet til fordel for både installatør og bruger, hvilket har medført en faldende installationstid. Opbygningen af indedelen er redesignet for at gøre vedligeholdelse hurtigere og lettere.

Mere komfort med Aerowings
Super stille – kun20dB(A)
Renere luft med PM2,5 filter
Høje energibesparelser
Enkel installation og let vedligeholdelse

Øget komfort

Indedelen på Panasonic klimaanlægget med Aerowingfunktion kan med det bredere indsugningsgitter og superhøje blæserhastighed producere større luftmængde.

Optimal luftstrømskontrol

Aerowings har to uafhængige blade, der giver dig mere kontrol over retningen af luftstrømmen. Uden disse vil den direkte luftstrøm ramme på samme sted, så du kan let begynde at føle dig for kold.

Konstant komfort med Shower Cooling

Når Aerowings tvillingeblade retter luften mod loftet, skaber det Shower Cooling effekten. Dette sikrer, at kølig luft fordeles jævnt i hele rummet, og at det opleves behageligt.

Miljøbillede Panasonic TZ Aerowings - kinnan.dk

Fås med Indbygget WLAN og kompatible med Voice assistant

TZ leveres klar til tilslutning til internettet, så systemet kan betjenes med smartphone-appen Panasonic Comfort Cloud. Styr, overvåg, planlæg med den brugervenlige brugerflade. Ved at forbinde varmepumpen med Panasonic Comfort Cloud kan den styres via Google Assistant eller Amazon Alexa.

Stilfuld infrarød kontrol

Nyd det innovative design i hånden med den nye stilfulde og slanke Backlit Sky Controller, der har større skærm og er lettere at anvende.

Panasonic TZ Backlit Sky Controllers - kinnan.dk

Partikelfilter

Filteret kan opsamle de PM2,5-partikler, der findes i luften, herunder støv, snavs, røg og væskedråber inklusive farlige forurenende stoffer, husstøv og pollen, og opretholde en ren luft i rummet.

Panasonic Comfort Cloud-app. Bekvem styring på ét sted

Let kontrol og tilgang til alle fjernbetjeningens funktioner

Intelligent styring – Styring af kølekomforten når som helst, hvor som helst

  • Connect og control funktion: 20 enheder per placering og op til 10 forskellige placeringer. Forvandler mange fjernbetjeninger til én enhed.
  • Styring af flere enheder på én gang: Tænd alle klimaanlægsenheder samtidig eller efter gruppeindstillinger. Indstil ugetimere til flere enheder, så de svarer til dine daglige rutiner

Intelligent komfort – Styr din komfort og luftkvalitet ganske enkelt

  • Temperaturindstilling: Indstil temperaturen ved at overvåge inde- og udetemperaturen i realtid.
  • Forhåndsopvarmning eller -nedkøling: Styr komforten i dit hus eller kontor, før du ankommer!

Intelligent effektivitet – Mere komfort med mindre energispild

  • Analyse af energiforbrug: Overvåg energiforbruget ud fra forskellige temperaturindstillinger
  • Sammenligning af energiforbrug (dag/uge/måned/år): Sammenlign historikken for energiforbruget af klimaanlægsenheder, og få bedre budgetplanlægning.

Intelligent assistance – Få besked om nedbrud

  •  Notifikation og identifikation af fejlkoder: Start appen for at se fejlkoder og få en ubesværet fejlfinding. Hjælper teknikere med nemt at finde fejlene
  • Brugeres rettigheder til styring: Opret flere brugere. Indstil administrator- og brugerrettigheder.

Stemmekontrol – ord gør mere end handlinger

Kontrol uden begrænsninger og håndfri hjælp giver komplet adgang til funktionerne i dine aircondition-apparater. Det er nu enklere end nogensinde at maksimere din kølekomfort med vores netværksaktiverede airconditionapparater med Panasonics Comfort Cloud og Voice Control.

Få flere ting fra hånden med din stemme

Forenkl din dag med din personlige rutine ved at gruppere individuelle handlinger. Med rutinefunktionen kan du styre flere stemmestyrede enheder, herunder vores netværksaktiverede aircondition-apparater.

Mand bruger Panasonics Comfort Cloud og Voice Control - kinnan.dk

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud