Magnetfilter fra Adey

Beskyttelse og forlængelse af centralvarmesystemets levetid

Hvorfor installere et magnetisk filter?

Magnetit er den største bidragyder til nedbrud i varmesystemet. Hver dag opstår der korrosion i et varmesystem og radiatorer. Hvis det ikke behandles, kan denne magnetit (sort jernoxid) opbygges og forårsage kolde område i radiatorerne, hvilket gør opvarmningssystemerne ineffektive og lægger unødig belastning på centralvarmesystemet.

Med produkter og fremgangsmåder, som er designet til at sætte en stopper for korrosion og magnetit, bliver opvarmningssystemet beskyttet og vedligeholdt. Filtre og vandbehandlingsprodukter fra Adey reducerer energiregningerne, sænker vedligeholdelsesomkostningerne og beskytter centralvarmesystemerne i længere tid.

Fordele

  • 7 % årlig besparelse på varmeregningen* 
  • Omgående og vedvarende beskyttelse af anlægget 
  • Anlæggets levetid forlænges med op til 7 år 
  • Nedbringer CO2-emissionerne 
  • Filterets størrelse er specielt designet til opvarmningssystemer til privat og erhverv
  • 10 års garanti

* For en typisk treværelses ejendom baseret på uafhængig forskning i Storbritannien 

Europas bedst sælgende magnetiske filter

MagnaClean – Professional2’s unikke udformning maksimerer fangsten af magnetit. Filteret er udviklet til aktivt at fange næsten alt cirkulerende affald ved første passage og stopper aldrig med at levere den allerbedste beskyttelse for hele anlægget året rundt.

 

MagnaClean HP – Effektiv beskyttelse til varmepumpen

Lavtemperaturvarmesystemer, som varmepumper, er grobund for bakterievækst, som kan tilstoppe pumpen, reducere effektiviteten og i sidste ende forårsage nedbrud.
 
MagnaClean HP er designet specifikt til at beskytte varmepumper mod både magnetisk og ikke-magnetisk snavs, og holde dem i gang så effektivt som muligt, så længe som muligt.
 
Takket være dens højkvalitetsbygning, kraftige magnet, gaze af rustfrit stål og ikke-blokerende design, kan du være sikker på, at du monterer et filter, der effektivt beskytter varmepumper og vil bestå tidens tand.

 

Kontakt din nærmeste Kinnan forhandler
og få et godt tilbud